Bulete din cremă de brânză cu ardei jalapeno în pâine grecească

  • Jalapeno Snack in pita bread

Bulete din cremă de brânză cu ardei jalapeno în pâine grecească

Cuptorul se încălzește la 160 °C. Năutul se spală din abundență cu apă rece și se scurge. Tahinul, usturoiul pisat, boiaua, chimenul măcinat, sare, suc de lămâie și ulei de măsline se amestecă într-un vas până se omogenizează. Se adaugă sare și piper după gust. Se adaugă năutul și se amestecă ușor. Într-un vas separat se amestecă iaurt cu mentă tocată și se asezonează cu piper. Buletele din cremă de brânză cu ardei jalapeno se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pâinea grecească se încălzește în cuptor. Când pâinea este caldă, se taie în jumătăți și pe fiecare jumătate se întinde un strat gros de pastă, apoi se umple cu salată, roșii, ceapă și bulete din cremă de brânză cu ardei jalapeno.