loaded-fries-cu-avocado-vita-si-kimchi

Loaded fries cu avocado, vită și kimchi

Ingrediente 

4 porții

loaded-fries-cu-avocado-vita-si-kimchi

Mod de preparare

Timp de preparare: 30 minute

  1. Se curăță ciupercile și se taie în sferturi. Se taie sau se feliază foaia nori în fâșii. 
  2. Se pasează 2 lingură de kimchi cu maioneză, folosind un blender vertical. Se adaugă ulei de susan și se asezonează cu zeama de limetă. 
  3. Se prepară cartofii Wavy Blends în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. 
  4. Se încinge uleiul într-o tigaie. Se tamponează carnea cu prosoape de hârtie și se asezonează cu sare și piper. Se prăjesc bucățile de carne 1-2 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc și până când devin roz în interior (sau capătă culoarea dorită). 
  5. Se lasă deoparte carnea friptă acoperită cu folie de aluminiu, timp de 5 minute. Între timp, se călesc ciupercile timp de 5 minute, până când se rumenesc și se pătrund. Se taie avocado în cuburi. 
  6. Se taie friptura în felii. Se așază cartofii Wavy Blends pe un platou sau pe 4 farfurii. 
  7. Se distribuie în mod egal peste cartofii prăjiți friptura cu ciuperci, restul de kimchi și avocado. 
  8. Se presară peste cartofii prăjiți fâșiile de nori, ceapa prăjită și furikake. Se decorează cu frunze de mentă. 
aviko-wavy-blends_-garlic-and-herbs Cartofi prăjiți ondulați, crocanți și condimentați cu usturoi și ierburi aromate