
Loaded fries cu legume verzi și cremă de ricotta
Ingrediente
4 porții
- 600 g Aviko Wavy Blends Cartofi prăjiți ondulați, crocanți și condimentați cu usturoi și ierburi aromate
- 1 linguriță de muguri de pin
- 400 g fire de sparanghel verde
- 1 dovlecel zucchini
- 3 linguri de ulei de măsline
- 250 g de mazăre păstăi
- 250 g brânză Ricotta
- 100g roșii semi-uscate
- 25 g Parmezan
- 3 fire de busuioc

Mod de preparare
Timp de preparare: 20 minute
- Se prepară cartofii Wavy Blends în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Într-o tigaie se prăjesc mugurii de pin până capătă o culoare aurie, apoi se transferă pe o farfurie.
- Se taie capetele lemnoase ale firelor de sparanghel și ce rămâne se taie în bucăți de 4 cm. Se taie dovlecelul în cuburi.
- Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Se frige sparanghelul împreună cu mazărea timp de 4 minute. Se adaugă zucchini și se mai lasă totul pe foc încă
- 2-3 minute, până când devin al dente. Se condimentează cu sare și piper.
- Se bate brânza Ricotta cu un blender vertical timp de 1 minut, până se obține o cremă.
- Se așează cartofii Wavy Blends pe un platou sau pe 4 farfurii. Se distribuie legumele și roșiile în mod egal. Deasupra se pune o lingură de cremă de brânză Ricotta.
- Se presară brânză și frunze de busuioc.