loaded_fries_cu_legume_verzi_si_crema_de_ricotta

Loaded fries cu legume verzi și cremă de ricotta

Ingrediente

4 porții 

loaded_fries_cu_legume_verzi_si_crema_de_ricotta

Mod de preparare

Timp de preparare: 20 minute

  1. Se prepară cartofii Wavy Blends în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. 
  2. Într-o tigaie se prăjesc mugurii de pin până capătă o culoare aurie, apoi se transferă pe o farfurie. 
  3. Se taie capetele lemnoase ale firelor de sparanghel și ce rămâne se taie în bucăți de 4 cm. Se taie dovlecelul în cuburi. 
  4. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Se frige sparanghelul împreună cu mazărea timp de 4 minute. Se adaugă zucchini și se mai lasă totul pe foc încă 
  5. 2-3 minute, până când devin al dente. Se condimentează cu sare și piper. 
  6. Se bate brânza Ricotta cu un blender vertical timp de 1 minut, până se obține o cremă. 
  7. Se așează cartofii Wavy Blends pe un platou sau pe 4 farfurii. Se distribuie legumele și roșiile în mod egal. Deasupra se pune o lingură de cremă de brânză Ricotta. 
  8. Se presară brânză și frunze de busuioc. 
aviko-wavy-blends_-garlic-and-herbs Cartofi prăjiți ondulați, crocanți și condimentați cu usturoi și ierburi aromate