Bucurie la mesele din întreaga lume

Aviko aduce bucurie la mesele din întreaga lume!

Ne alăturăm oamenilor, culturilor si gusturilor din întreaga lume.

Aviko este lider mondial pe piața cartofilor pai refrigerați și unul dintre cei patru mari producători de produse din cartofi din lume. Aviko este furnizorul complet de produse refrigerate și congelate în domeniul Foodservice.

Datorită gamei noastre largi de cartofi, dorințele fiecărui oaspete pot fi îndeplinite. Aviko se străduiește să ofere cele mai bune si mai gustoase soluții cu privire la cartofi pentru fiecare bucătar sau profesionist în alimentație din cadrul Foodservice. Suntem bucuroși să vă sprijinim și să vă inspirăm, pentru a profita la maxim de afacerea dumneavoastră.

Aviko valorifică produsele din cartofi de peste 50 de ani. De la înființarea sa în 1962, Aviko a devenit lider pe piața europeană a produselor de cartofi refrigerați, congelați și uscați. 
Compania noastră este susținută de forța financiară a companiei-mamă Royal Cosun, care are o cifră anuală de afaceri de 2 miliarde euro. Acest lucru ne permite să investim în creșterea noastră continuă. 
La Aviko credem că succesul durabil poate fi atins dacă produsele noastre adaugă valoare pentru fiecare verigă a lanțului. Acest lucru creează o situație favorabilă pentru toți cei care au legătură cu materia noastră primă-cartoful. Realizăm aceasta concentrându-ne, printre altele, pe factorii de mediu, tendințele și dorințele utilizatorului. Rezultatul final: produse inovative cu multe beneficii pentru noi toți.

Doresc sa mă informez despre Aviko

În calitate de lider de piață mondial în producția de cartofi, furnizăm firmelor din domeniul HoReCa produse de cartofi congelați fast-food și multe altele.