50 de sugestii de servire a cartofilor prăjiți

50 de sugestii de servire a cartofilor prăjiți

Afișat la 13/11/2016

Oferta de servicii alimentare este supusă unor modificări dinamice, aliniindu-se noilor tendințe sociale. Ne face plăcere să ne petrecem timpul cu prietenii afară și savurăm noile experiențe culinare.

Căutăm locuri cu un mediu prietenos și cu o ofertă excelentă. Calitatea are un rol important, însă modul de servire este chiar mai important - în privința aceasta ne așteptăm la soluții surprinzătoare.

Vă încurajăm să urmăriți 50 de idei pline de inspirație, de servire a cartofilor prăjiți. Vă prezentăm cartofii prăjiți serviți sub formă de garnitură sau gustare, într-un mod extraordinar.

Cartofii prăjiți se pot servi în mod tradițional - sub formă de garnitură pe o farfurie, într-un vas, coș, cană de tablă, pahar, sau așezați pe o hârtie în tendințe - fiecare idee și soluție creativă contează.

Ne dorim ca acest film de 4 minute să îi inspire pe Clienții noștri. Protagoniștii: clasici bine-cunoscuți precum Aviko Super Longs și cartofii prăjiți Steakhouse și îmbietorii nou-veniți precum Super Crunch - excepțional de crocanți, Pure & Rustic - cartofi prăjiți în coajă, cu forme tăiate neregulat și Sweet Potato Fries, care sunt acum în vogă.