Cutii de ambalare Aviko cu ventilație

Descoperiți ambalajele inovative de la Aviko

Pe măsură ce numărul persoanelor care își comandă mâncare online crește, sporesc și îngrijorările operatorilor din industria alimentară care vor să ofere livrare la calitate de restaurant. Nimănui nu-i place ca mâncarea comandată să fie înmuiată de la condens, sau rece, toți vrem să fie cât mai proaspătă.

Această pretenție se referă în special la cartofii prăjiți, întrucât percepția generală asupra cartofilor prăjiți livrați acasă este că de multe ori aceștia sunt prea moi și îmbibați în ulei. Totuși, vestea bună este că 83% dintre clienți ar comanda cartofi prăjiți mai des, dacă ar ști că îi primesc mereu calzi și crocanți (Cercetare de piață, Toluna Germania, August 2017). Din acest motiv vă prezentăm o inovație revoluționară - ambalajele cu orificii de ventilare de la Aviko.

Cum funcționează ventilația?

Principalul dușman al cartofilor crocanți este umezeala. Atunci când, imediat după ce au fost prăjiți, cartofii prăjiți sunt așezați într-un recipient închis, ei degajă o anumită cantitate de abur, care se depune pe capacul respectivului recipient și formează condens. Acest condens picură apoi pe cartofii prăjiți, făcându-i să se înmoaie. Tehnologia de ventilare de la Aviko permite aburului să iasă din recipient, prevenind astfel formarea condensului. În acest fel, cartofii prăjiți nu se înmoaie în condiții de livrare, iar mâncarea comandată sau luată la pachet își menține gustul și textura, deci și calitatea de restaurant.

În afară de aspectele practice, ambalajele de la Aviko au și un design atractiv, ideal pentru a fi prezentat pe Instagram și care cu siguranță va fi pe placul clienților tineri. Împreună cu kitul pentru personalizare, aceste ambalaje reprezintă o ocazie excelentă pentru a vă face restaurantul să se diferențieze și pentru a crea o relație de durată cu clienții.

Cutii de ambalare Aviko cu ventilație

Câteva ponturi

Este de înțeles că implementarea unei noi soluții de ambalare a preparatelor nu se întâmplă de pe o zi pe alta, însă există câteva idei pe care restaurantele care oferă servicii de livrare sau mâncare la pachet le pot pune în practică folosind materialele de ambalat de care deja dispun. Centrul nostru de cercetare și dezvoltare a testat cele mai bune soluții de ambalare, pentru ca dumneavoastră să fiți siguri că preparatele ajung la clienți în stare perfectă. Dacă folosiți ambalaje potrivite, cartofii nu se vor înmuia și vor rămâne calzi și crocanți, ideali pentru a fi savurați de clienții care i-au comandat la domiciliu.

Următoarele ambalaje sunt cele mai potrivite pentru livrarea de produse din cartofi:

  • Cutie compactă din carton, necerată, cu orificii de ventilare
  • Pungă de hârtie cu orificii de ventilare
  • Caserolă din polistiren cu orificii de ventilare

Următorul pas

Odată cu creșterea constantă a comunității de consumatori interesați de protecția mediului vine și o întreagă gamă de idei menite să reducă deșeurile și să creeze ambalaje reciclabile, refolosibile, biodegradabile și compostabile. Prin urmare, restaurantul dumneavoastră ar trebui să aibă în vedere înlocuirea ambalajelor din plastic și polistiren cu alternative mai prietenoase cu mediul. Considerați ponturile de mai sus drept o soluție temporară, întrucât durabilitatea reprezintă o chestiune importantă pentru o mare parte dintre actualii și viitorii clienți.