Vă ajutăm să vă extindeți acoperirea prin livrare

Ajutor pentru dezvoltarea activității dumneavoastră de livrare

Știm cu toții cât de grele au fost ultimele câteva luni pentru industria noastră, iar situația va avea implicații de proporții uriașe pentru noi toți și în lunile care urmează. Un lucru este sigur: livrarea de produse alimentare este o activitate care va continua să se dezvolte.

Ceea ce cu siguranță vom descoperi în următoarele șase luni este faptul că există o "nouă normalitate" (ca să folosim o expresie foarte actuală). O nouă stare de normalitate în care din ce în ce mai mulți oameni vor comanda mai frecvent alimente cu livrare la domiciliu, o nouă normalitate în care vor apărea noi clienți pentru serviciilor de livrare.

Toate aceste aspecte reprezintă oportunități importante pentru restaurantele și localurile care servesc preparate la pachet, iar noi vom lucra fără încetare în lunile următoare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați activitatea de livrare și să învățați să faceți față noii normalități.

Cum vă putem ajuta să vă dezvoltați activitatea de livrare?

Citiți ce consideră Aviko important în legătură cu acest serviciu pe pagina noastră specială privind livrarea.

În lunile următoare ne vom concentra să vă ajutăm să faceți față cu brio livrărilor, cu accent pe a vă oferi asistență și sfaturi în domenii precum:

  • Soluții: De la cei mai crocanți cartofi prăjiți pentru livrare de pe piață, Supercrunch, până la gama noastră de aperitive, toate cu timp excelent de menținere a prospețimii, Aviko are soluția perfectă pentru dumneavoastră. De asemenea, ne vom concentra pe cele mai bune ambalaje pentru livrare, pentru a fi siguri că preparatele dumneavoastră ajung la clienți în stare perfectă.
  • Perspective: Vom fi mereu cu ochii pe ceea ce se întâmplă la nivel mondial și vom folosi vasta noastră acoperire globală de cercetare pentru a vă ține la curent cu tendințele, astfel încât să fiți primii pe val.
  • Inspirație: În afară de a urmări tendințele, vom colabora și cu bucătari de top și cu propriul nostru bucătar global, Dider Verschueren, pentru a crea meniuri și preparate pentru livrare delicioase și profitabile, pe care clienții dumneavoastră le vor adora.
  • Creativitate: Prin organizarea de sesiuni de creație ținute de bucătari și prin prezentarea de noi produse, la care adăugăm dorința noastră de a colabora cu alți inovatori pentru a crea produse personalizate, putem lucra cu dumneavoastră pentru a vă găsi produsul perfect.
  • Inovații: Folosind centrul nostru științific, cercetările și experiența noastră, vom continua să inovăm pentru a ne asigura că dispuneți de cele mai bune produse, ambalaje și sfaturi pentru a vă putea dezvolta activitatea de livrare.
  • Învățare: De la sfaturi despre cum să împachetați produsele pentru livrare și până la ponturi pentru a vă ajuta să stăpâniți piața digitală, vă vom învăța și sprijini să atrageți, să păstrați și să convingeți clienții prin intermediul propriilor dumneavoastră canale de livrare.

Suntem aici pentru a vă ajuta să reușiți și să vă dezvoltați, deoarece vă suntem partener și sperăm ca succesul dumneavoastră să fie și succesul nostru.