Selecție de boluri de piure

Conceptul Bol cu piure

Așa-numitul trend bowl food există de câțiva ani buni, dar încă este în vogă și nu dă semne că și-ar pierde din popularitate.

Mâncăruri în bol! Ce sunt acestea?

Pe scurt: vorbim despre o combinație de ingrediente sănătoase care sunt servite într-un recipient de tip bol. Dacă încă nu ați mâncat astfel de preparate, probabil le-ați văzut pe Instagram, unde se găsesc o mulțime de fotografii reușite postate cu hashtag-ul #bowl. Sunt disponibile o mulțime de preparate ce pot fi servite în boluri: Poké Bowl, Acai Bowl, Buddha Bowl sau Smoothie Bowl, toate împrumutate din diverse culturi din lume. Posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba de combinarea ingredientelor într-un bol.

Fiți unici și originali! Folosiți cartofii!

Dar chiar trebuie să oferiți preparate standard de tip bowl food? Mergeți la nivelul următor și experimentați noi arome și ingrediente! Clienții dumneavoastră vor fi încântați!

Bol cu piure

Vă prezentăm un concept nou: Piure în bol de la Aviko. Este ușor de făcut și puteți crea nenumărate variante.

Cum numărul de comenzi pentru masa de prânz a crescut semnificativ și cum din ce în ce mai multe persoane comandă mâncare la domiciliu, bolurile cu piure sunt ideale pentru crearea unor preparate vibrante, care rezistă fără probleme în timpul transportului. Aceste preparate sunt perfect compatibile cu ingrediente pe care le aveți deja în bucătărie, pentru a putea crea nenumărate sortimente, care să vă încânte clienții.

Bucătarul șef David Girault explică pe înțelesul tuturor cum folosește piureul de la Aviko pentru a crea aceste minunate boluri cu piure.

Vă puteți gândi și la un model "creează-ți propriul bol" pentru a obține un preparat cu un caracter aparte și pentru a le oferi clienților experiențe gastronomice personalizate. Acest model se potrivește perfect și pentru afacerile de tip street food, deci dacă sunteți în căutarea unui concept de street food care să vă asigure succesul, încercați bolurile cu piure personalizate.