aviko_cartofi_prajiti_premium_super_crunch_coaja

De ce este crusta atât de importantă pentru cartofii prăjiți?

Cum în această perioadă livrarea joacă un rol esențial în cadrul serviciilor alimentare, este important să nu facem rabat atunci când vine vorba de standardele de calitate.

Nu e nevoie de prea multe explicații când vine vorba de cartofii cu înveliș crocant: aceștia sunt făcuți pentru livrare și vă ajută afacerea să prospere, fiind ideali pentru comenzile de mâncare la pachet. Cartofii prăjiți cu înveliș crocant aduc într-adevăr o experiență gastronomică plină de surprize plăcute.

Păstrați cartofii crocanți

Fiecare cartof își menține textura crocantă pe care clienții se așteaptă să o savureze de fiecare dată când comandă mâncare acasă. De fapt, am efectuat unele studii și am constatat că 83% dintre clienți consideră că textura crocantă reprezintă cel mai important factor de luat în calcul atunci când comandă cartofi prăjiți cu livrare la domiciliu. La urma urmei, nimănui nu îi plac cartofii prăjiți moi. Un procent important - 81% dintre clienți - ar comanda cartofi prăjiți mai des dacă aceștia ar fi calzi și crocanți la livrare (Studiu de piață Toluna Germania, august 2017). Acesta este un avantaj extraordinar pe care îl puteți aduce afacerii dumneavoastră oferind cartofi prăjiți cu înveliș crocant - oricare dintre produsele din gama SuperCrunch de la Aviko.

Cartofii noștri prăjiți SuperCrunch cu înveliș crocant sunt acoperiți cu un aluat unic, fără gluten. Prin adăugarea acestei cruste, cartofii prăjiți SuperCrunch devin mult mai crocanți față de cartofii prăjiți obișnuiți. Această crustă mai groasă acționează ca o barieră împotriva umezelii, pe care nu o lasă să pătrundă în învelișul crocant. Felul în care este gestionată umiditatea este benefic atât pentru reținerea căldurii, cât și pentru menținerea texturii crocante. Prin urmare, cartofii noștri prăjiți SuperCrunch cu înveliș crocant sunt mai potriviți pentru livrare.

În plus, cartofii prăjiți SuperCrunch își păstrează forma mai mult timp în contextul în care sunt livrați. În loc să devină moi și să se piardă în cutia de livrare sau în pungă, așa cum se întâmplă în cazul cartofilor obișnuiți, cartofii prăjiți cu înveliș crocant își mențin volumul, grație crustei lor solide.

Mențineți-i fierbinți

Heatmap

Nu este vorba doar despre textura crocantă - cartofii prăjiți cu crustă rămân calzi pentru mai mult timp, după cum este evidențiat în harta de mai sus. Acest lucru înseamnă că pot fi livrați la distanțe mai mari decât cartofii obișnuiți. Calitatea la livrare a cartofilor prăjiți SuperCrunch de la Aviko este menținută, ceea ce va crește probabilitatea ca cei care i-au cumpărat să îi cumpere din nou, prin urmare restaurantul dumneavoastră va beneficia de recenzii bune. 

Alegeți cei mai buni cartofi prăjiți cu crustă

Pentru mai multe informații despre gama noastră de cartofi prăjiți în crustă vizitați pagina cu gama noastră de produse sau contactați-ne. Vă ajutăm cu drag.