share-the-fun-green-delight-ro

Share The Fun

Inspirați-vă din conceptul Share The Fun marca Aviko pentru sectorul HoReCa! Share the Fun – conceptul care îndeamnă la voie bună și la împărțirea mâncării

Totul a început de la #Tapas – mici gustări servite individual sau pe platouri din care mănâncă mai multe persoane – care acum s-au transformat într-un super trend în întreaga lume! Milenialii sunt în prezent una dintre cele mai numeroase „populații” pe care proprietarii din domeniul HoReCa  se pot baza pentru succesul afacerii lor. Milenialii mănâncă în oraș mai mult decât oricare altă generație de până acum și ei sunt cei cărora le place să împartă mâncarea cu cei dragi. Ideea de a savura împreună cu prietenii platouri uriașe pline cu gustări mici și variate după o zi plină și planurile de a ieși cu cei dragi la un local pentru a bea ceva sunt „pretexte” ideale pentru socializare. Tendința ce include platourile cu bunătăți de împărțit cu prietenii poate fi numită tapas, meniu de degustare, finger food, platouri combinate, gustări sau aperitive – însă terminologia este mai puțin importantă decât atmosfera prietenoasă dintr-un bar sau restaurant unde proprietarii discută amical cu clienții, cărora le oferă spre degustare arome și preparate culinare senzaționale.

Aperitivele aduc multe beneficii pentru afacerile din domeniul HoReCa – arată apetisant pe farfurii sau platouri, au costuri mici, ajută la obținerea unui ritm de vânzare mai bun pentru ingredientele folosite în restaurante și dau ocazia proprietarilor de a stabili prețuri mai mari pentru cantități mai mari. Serile cu tapas reprezintă o opțiune atractivă, care poate aduce mai mulți clienți noi și le poate crea o stare de bine vizitatorilor obișnuiți ai localului. Organizarea de evenimente de degustare consolidează sentimentul de comunitate și loialitatea clienților cărora le place să împartă mâncăruri alese cu cei dragi și, mai mult decât atât, încurajează purtarea de conversații într-o atmosferă relaxantă. Acesta este motivul pentru care am creat un e-book unic, în care prezentăm conceptul Share The Fun, care reflectă perfect trendul tapas. Share The Fun - conceptul care îndeamnă la voie bună și la împărțirea mâncării!

sharethefun-hot-solution-page

Inspirați-vă din conceptul Share The Fun marca Aviko pentru sectorul HoReCa!

Descărcați gratuit e-book-ul cu rețete !

Descarcă gratuit e-book-ul