grip-n-dip-incarcat

GRIP n'Dip ÎNCĂRCAT

INGREDIENTE

AVIKO

750 g Cartofi Prăjiți Grip ‘n Dip

ALTELE

1 porție de pulled chicken BBQ cu salată iceberg, roșii (prăjite) și pătrunjel plat*
1 porție de pulled teriyaki pork cu pak choi, coriandru proaspăt și semințe de susan* prăjite prăjite
1 porție de legume prăjite cu rucola, maioneză cu lime-busuioc și semințe de pin* prăjite

grip-n-dip-incarcat

*PULLED CHICKEN BBQ - 4 PORȚII

Preîncălziți cuptorul la 150 ºC. Așezați 6 pulpe de pui într-o tava de cuptor și turnați peste ele 150 ml sos (afumat) barbecue . Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și gătiți pulpele de pui timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit.
Scoateți pielea și oasele de pe pulpele de pui și trageți carnea de pui în fâșii cu două furculițe. Se amestecă carnea de pui cu sucurile de prăjire și se condimentează cu sare și piper. Păstrați puiul tras acoperit la frigider și încălziți-l în tigaie înainte de servire.
Serviți cu sos de grătar suplimentar, salată verde iceberg tocată, tomate cherry (prăjite) și pătrunjel taiat peste cartofii prăjiți Grip ‘n Dip.

*PULLED TERIYAKI PORK - 8 PORȚII

Preîncălziți cuptorul la 150 ºC. Puneți 2½ kg de mușchi de porc într-un vas de friptură și turnați peste 300 ml de sos teriyaki. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și gătiți carnea de porc timp de 6 ore în cuptorul preîncălzit.
Folosind două furculițe, trageți carnea de porc în fâșii și amestecați cu sucurile de prăjire. Asezonați cu sare și piper. Păstrați carnea de porc acoperită la frigider și încălziți în tigaie înainte de servire; adăugați un strop de sos teriyaki dacă doriți.

Serviți cu (baby) pak choi tocat, coriandru proaspăt, semințe de susan prăjite și sferturi de lime deasupra cartofilor prăjiți Grip ‘n Dip.