Un favorit cremos pentru copii și adulți: produse din piure de cartofi de la Aviko

  • Mashed Potato Bangers And Mash
  • Mashed Potato 3

Un favorit cremos pentru copii și adulți: produse din piure de cartofi de la Aviko

Afișat la 09/01/2022

Fie că este vorba de friptură, coaste la cuptor sau chiar delicatese festive, piureul de cartofi este una dintre cele mai populare garnituri. Gustul ușor și dulce al cartofilor se îmbină perfect cu aromele subtile și grase ale untului și laptelui, rezultând o cremă moale și mătăsoasă, cu un gust plăcut și familiar. Desigur, de calitatea piureului depinde foarte mult succesul preparatului: dacă piureul are o consistență ca de cauciuc, este nesărat sau cu bucăți mari de legume poate intra rapid în categoria "nu-mi place". Un piure de cartofi bun nu este ușor de făcut, deoarece conținutul ridicat de amidon face cartoful să fie o legumă dificilă. În multe restaurante nici măcar nu este posibil să fie pregătit așa cum trebuie, de exemplu din cauza lipsei echipamentelor pentru condiționarea legumelor.

 Din fericire, Aviko oferă o soluție: specialitățile sale de piure de cartofi sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să obțină o calitate înaltă și constantă sau care nu au posibilitatea de a face piureuri de cartofi de casă.

Piureul de cartofi de casă și piureul de cartofi simplu de la Aviko prezintă avantajul că pot fi preparate atât în cuptorul cu microunde, cât și în cuptorul combinat. Produsele Aviko pot fi pregătite în cuptorul cu microunde în 4 minute, ceea ce le face să fie o alegere ideală și în timpul orelor de vârf. În cuptor, pentru evenimente mai mari, se pot pregăti în 12 minute pe o tavă de copt, la temperatura de 120 de grade. Disponibil într-un ambalaj de 2,5 kg, produsul are avantajul de a fi ușor de porționat și de servit, deoarece este modelat în batoane ce sunt ușor de manevrat. Ca idee, sunt necesare aproximativ 10 batoane pentru o porție.

Piureul de cartofi este un acompaniament esențial pentru fripturi, șnițele și cașcaval pane, precum și un favorit al copiilor - așa că nu ar trebui să lipsească din niciun meniu. Livrarea sa ușoară îl face să fie un must-have, chiar și într-un meniu relativ limitat. În plus față de utilizarea tradițională a piureului de cartofi ca garnitură, Aviko a venit recent cu un nou concept: mashbowl-ul realizat din cartofi piure în stilul bowlfood, care amestecă piureul pregătit instantaneu cu ingrediente ce caracterizează diferite gastronomii naționale. Astfel se pot crea arome franțuzești, mexicane sau chiar siciliene: delicii servite în pahare de hârtie, ideale pentru a fi livrare sau takeaway. Încercați și această noutate din lumea street food-ului!

În plus, acum puteți primi un e-book gratuit de rețete mash bowl dacă veți completa chestionarul nostru. Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru detalii!

Aviko 00321 Oktoberfest Krautfleischpflanzerl Specksose Und Kartoffelstampf 2A

Ca o avanpremieră, Aviko oferă, de asemenea, alte câteva specialități pe bază de piure de cartofi, pe care le puteți pregăti cu ușurință într-o singură etapă, în modul obișnuit: de exemplu, popularele crochete, disponibile în mai multe forme și adaptate la mai multe metode de gătit. Aviko folosește, de asemenea, un amestec de bază din piure de cartofi pentru burgerul său vegetal, care oferă vegetarienilor o alternativă ideală la chiftelele din carne.

Iată câtă "magie" se poate face dintr-un simplu piure de cartofi. Aceste specialități sunt o completare excelentă a meniului și, datorită varietății și versatilității lor, pot fi combinate cu nenumărate feluri de mâncare.