Cartofi dulci - tendințe

  • Aviko Sweet Diced Potatoes Susskartoffel Salat Mit Chorizo Und Tomaten 1
  • Aviko Sweet Potato Gratin Eendenborst Meloes 1 Afn
  • Aviko Sweet Potato GN Gratin Cocotte
  • Sweet Potato Fries Nachos Ver
  • Sweet Potato Diced Gnocchi Close Up

Cartofi dulci - tendințe

Afișat la 13/03/2019

Cartofii dulci se folosesc în mod similar ca bine-cunoscuții cartofi, însă acești „regi” portocalii ai garniturilor sănătoase au mult mai multe beneficii pentru sănătate. Acesta este motivul pentru care există un interes din ce în ce mai mare pentru aceste legume. Consumul de cartofi dulci întărește sistemul imunitar, reduce colesterolul și, grație conținutului lor de betacaroten și fitosterol, cartofii dulci ajută la reducerea riscului de apariție a cancerului.

Persoanele care suferă de diabet pot să mănânce cartofi dulci?

Spre deosebire de alte legume ce conțin amidon, cartofii dulci sunt considerate a fi "alimente anti-diabet". Deci da, persoanele care suferă de diabet pot să mănânce cartofi dulci. Aceștia conțin carbohidrați care pot crește nivelul glicemiei. Însă dacă mâncați cantitatea potrivită de cartofi dulci puteți controla cantitatea de zahăr pe care o ingerați.

Cartofii dulci sunt buni în dietele pentru slăbit?

Cantitatea mare de fibre, conținutul caloric mic și cantitatea mare de apă din cartofii dulci fac din aceste legume un aliment ce vă poate ajuta în încercarea de a slăbi. Unul dintre multiplele motive pentru care cartofii dulci vă pot ajuta să slăbiți este faptul că au un conținut mare de fibre.

Cartofii dulci conțin multe vitamine și minerale, iar Aviko dorește să răspundă nevoilor consumatorilor cu gama de produse din cartofi dulci.

Cartofi dulci prăjiți Aviko. Este bine-cunoscută dorința copiilor de a fi recompensați cu cartofi prăjiți pentru reușitele lor. Așa că puteți împușca doi iepuri dintr-un foc. Această recompensă este și sănătoasă, și gustoasă, iar copiii nu își vor da seama de diferență - însă dumneavoastră da. Acest tip de cartofi prăjiți este din ce în ce mai solicitat în rândul amatorilor de burgeri și mâncare stradală, care preferă preparate cu valoare adăugată în locul cartofilor prăjiți tradiționali.

Cartofii dulci gratinați Aviko reprezintă o opțiune mai sănătoasă față de cartofii gratinați clasici, care se prepară cu cartofi, smântână și cașcaval. Clienții care se preocupă de sănătatea lor vor aprecia această opțiune vegetariană din meniul dumneavoastră. La fel ca și în cazul celorlalte produse gratinate Aviko, și pentru acesta puteți avea un control transparent al costurilor - aceeași greutate pentru fiecare bucată, perioadă mare de valabilitate, preparare în doar 20 de minute.

Cartofii gratinați din cartofi dulci pentru tăvi gastronom Aviko sunt sufleuri din cartofi dulci potriviți pentru preparare în tăvi gastronom. Porțiile pot fi adaptate în funcție de preferințele dumneavoastră și aveți opțiunea de a le prepara și servi în propriile dumneavoastră vase de sufleu!

În fine, dar nu în cele din urmă, vă oferim Cartofii dulci cuburi Aviko în variantă congelată și refrigerată. Tăiați în cuburi de 12x12x15 mm (cei congelați) sau 25x25x25 mm (cei refrigerați), sunt ideal de folosit ca garnitură ușoară, în salate, tocănițe sau ciorbe. Pe pagina de internet sau în aplicație, la secțiunea "Inspirație" există o selecție de rețete ce conțin cuburi de cartofi. Haideți să vedem despre ce este vorba.    

Pentru mai multă inspirație și rețete video, folosiți aplicația AvikoPRO. Puteți descărca AvikoPRO cu ușurință din magazinul de aplicații. Funcționează cu sisteme iOS și Android.

 

Faceți primul pas către opțiuni alimentare mai sănătoase.