Aviko Tapas Przekaski

Tapas reprezintă trendul din anul 2022 care va face ca oferta voastră să iasă în evidență și care vă va ajuta să sporiți profiturile.

Citiți mai mult
Chef

Conceptul de gamificare (adică dobândirea de cunoștințe și capacități prin joc) nu este nou intrat în sectorul HoReCa. În lumea post-pandemie, se poate dovedi o modalitate extrem de eficientă de a atrage și de a păstra angajații.

Citiți mai mult
Comfort Food RO

Folosim adesea termenul, dar oare ce face ca un fel de mâncare să fie considerat un veritabil preparat de tip comfort food?

Citiți mai mult
foodtruck-1

Potrivit Organizației pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite, mai mult de 2,5 miliarde de oameni din întreaga lume cumpără mâncare de la vânzători stradali, în această categorie fiind incluse și camioanele cu mâncare – mai popular cunoscute ca food truck-uri.

Citiți mai mult
potato-pancakes

Nevoile sau preferințele alimentare ale clienților sunt variate – dietă vegetariană, fără lactoză, fără nuci și fără gluten. Pentru a atrage cât mai mulți clienți, orice restaurant trebuie să găsească modalități de a-și adapta meniul la așteptările celor care îi calcă pragul. Cum poate oferta dumneavoastră să ajungă la publicul corect și să îi atragă pe cei interesați?

Citiți mai mult
Terrace Snacks

Primăvara este un anotimp minunat: este ca și cum am renaște an de an. Nu-i de mirare că oamenilor le place să se reîntâlnească la terase cu prietenii, mai ales după o lungă perioadă de izolare…

Citiți mai mult
Aviko Squid Rings Consument Sharing Platter Liggend

Românii adoră să-și petreacă vacanțele pe litoral – fie la Marea Neagră, fie și mai departe, în străinătate, dacă își permit...

Citiți mai mult
RO Marinated Potato

Gama Premium Pom’ Fraiches de la Aviko oferă o varietate de garnituri interesante care pot fi depozitate la frigider, așa cum sunt cartofii marinați, disponibili în trei arome delicioase, sau cartofii gratinați cu cașcaval și smântână. În noul nostru articol vă prezentăm prima opțiune, cartofii marinați.

Citiți mai mult
RO Herb Diced Potatoes Soup

În prezent se vorbește tot mai mult despre nevoia de soluții sustenabile și nici industria HoReCa nu se poate ascunde de procesele și tendințele de neoprit. Din punct de vedere economic, social și ecologic, dar și din considerente ce țin de sănătate, alimentele pe care le alegem și le consumăm nu sunt deloc lipsite de importanță, iar etica poate fi un aspect în plus de care să ținem cont atunci când concepem un meniu modern. În noua noastră serie de articole vă ajutăm să creați meniuri bazate pe principiul sustenabilității, dar care sunt în același timp variate și complete.

Citiți mai mult
RO Gratin

O garnitură bine aleasă nu numai că sprijină felul de mâncare principal, ci oferă și o experiență gastronomică specială în sine. Gama de cartofi gratinați și piureuri de cartofi Aviko vine cu o serie de opțiuni interesante, care pot fi consumate și individual, ca preparat de sine stătător. Iată cele mai populare delicii cremoase.

Citiți mai mult
Zerowaste

Știți câte deșeuri generează restaurantul dumneavoastră în fiecare zi? Și mai mult decât atât... vă dați seama câți bani se duc efectiv la gunoi? În întreaga lume, gastronomia - atât la scară largă, cât și la scară redusă - se adaptează la tendința de a face afaceri în spiritul sustenabilității și al eliminării risipei. Deșeurile, respectiv elementele care nu pot constitui în sine un preparat, încep să devină încet, dar sigur, materii prime. Iar tendința nu este vizibilă doar în gastronomie!

Citiți mai mult
Tourism Trends RO 2022

Trăim vremuri (cel puțin) „interesante”, iar un proverb chinez spune: „Să te ferească Dumnezeu să trăiești vremuri interesante!”. În această pandemie a secolului, turismul și HoReCa au fost printre sectoarele economice cel mai grav afectate de Covid-19 și în România. Dificultățile accesării ajutoarelor de stat, incertitudinea restricțiilor venite în valuri și obligațiile drastice impuse companiilor ne complică situația chiar și în ziua de azi. Însă pe măsură ce economiile se redeschid, noile reglementări UE permit turiștilor dornici de concedii să călătorească din nou. Să fie oare aceasta luminița de la capătul tunelului?

Citiți mai mult
Mushroom

Se vorbește tot mai des despre nevoia de soluții sustenabile, iar industria ospitalității nu se poate ascunde de aceste procese și tendințe de neoprit. Alimentele pe care le alegem și le consumăm nu sunt deloc lipsite de importanță din punct de vedere economic, social, de mediu și de sănătate, iar etica poate fi un criteriu în plus în conceperea unui meniu modern. În noua noastră serie de articole vă dăm ponturi utile pentru a vă ajuta să creați meniuri sustenabile, variate și complete.

Citiți mai mult
1

În lumea culinară, prezentarea preparatelor reprezintă unul dintre cei mai importanți factori. Este prima impresie pe care clientul o are despre mâncarea pe care o oferiți și pe baza căreia decide dacă va fi dragoste la prima vedere sau nu. Voi știți cum să creați o fuziune de culori sau ce farfurii alternative interesante să folosiți? Există atât de multe moduri de a aranja o masă…

Citiți mai mult