MOD DE PREPARARE:
1. Se preîncălzește cuptorul la temperatura de 220°C / 200°C cu
ventilație / treapta 7. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se
răsfiră cartofii în tavă. Se amestecă ardeiul iute și uleiul de
măsline cu puțină sare și piper și sosul astfel preparat se presară
peste cartofi. Se amestecă prin aruncare și se dau la cuptor
timp de 25-30 de minute, până încep să se coacă, fiind întorși de
câteva ori.
2. Între timp, se lasă ceapa în apă timp de 5 minute, pentru a se
înmuia. Se încălzește o tavă de copt sau o tigaie tip grill, unde
se pune porumbul timp de aproximativ 10 minute; trebuie întors
periodic până se înmoaie și începe să se înnegrească. Se desfac
boabele de porumb de pe știulete cu ajutorul unui cuțit și se lasă
deoparte.
3. Se aranjează frunzele pe platouri, se împrăștie boabele de
fasole, avocado și roșiile. Deasupra se așază
bucățile de cartof dulce, porumbul și ceapa scursă de
apă.
4. Se combină ingredientele pentru dressing și se varsă peste
salată, după care se presară frunzele de coriandru. Preparatul se
servește alături de felii de limetă.