Pulpe de pui piri piri cu cartofi dulci prăjiți

  • Piri Piri chicken legs

Pulpe de pui piri piri cu cartofi dulci prăjiți

Mod de preparare:

1. Pulpele de pui se lasă la marinat în jumătate din cantitatea de sos piri piri cel puțin 2 ore sau peste noapte.

2. Se pune apă la fiert într-o cratiță și se gătește porumbul în apă clocotită timp de 5 minute. Se scurge și se lasă deoparte.

3. Pulpele de pui se dau la cuptorul preîncălzit la temperatura de 220°C timp de 25 de minute, se stinge focul și se lasă încă 5 minute.

4. Se preîncălzește o tigaie grill și se prăjește porumbul pe toate părțile, până când se înnegrește ușor.

5. Cartofii dulci prăjiți Aviko se prepară potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj.

6. Pentru servire, se așază cartofii dulci prăjiți Aviko și porumbul pe platou și se adaugă pulpele de pui, iar deasupra se toarnă restul de sos piri piri.

Poftă bună!