Plăcințele argentiniene umplute cu carne și măsline, servite cu bulete din cremă de brânză cu ardei jalapeno iuți

  • Argentinian empanadas filled with meat and olives, served with hot jalapeno balls

Plăcințele argentiniene umplute cu carne și măsline, servite cu bulete din cremă de brânză cu ardei jalapeno iuți

Carne de vită tocată se prăjește în puțin ulei împreună cu o ceapă tocată și sos de roșii. Se asezonează cu ardei iute, sare și chimion măcinat. Se prăjește ușor, se lasă să scadă și în ultima clipă se adaugă măslinele negre tocate. Amestecul din carne de vită răcit se întinde pe 20 - 25 de bucăți de aluat. Se înfășoară, apăsând capetele aluatului cu o furculiță pentru a se închide. Plăcințelele se ung cu ou ușor bătut sau cu puțin lapte și se coc în cuptor 15 minute la 220 ºC. Buletele din cremă de brânză cu ardei jalapeno se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Plăcințelele se servesc împreună cu buletele în vase separate. Adăugați deliciosul sos condimentat într-un vas separat.

Sfaturi de preparare

O garnitură perfectă este o salată din dovlecei, vinete, porumb și roșii.