Miel marocan cu garnitură de caise

  • Moroccan lamb in apricots jacket

Miel marocan cu garnitură de caise

Preparare

Uleiul se încălzește într-o tigaie, se adaugă ceapă și usturoi și se prăjesc timp de 3-4 minute. Se adaugă carnea tocată și se prăjește timp de 10 minute până este complet rumenită. Apoi se adaugă dovleceii și condimentele marocane și se gătește încă 3-4 minute. Se adaugă roșiile din conservă și caisele și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 25-30 de minute până când mielul este fraged. Se asezonează după gust. Cartofii întregi în coajă se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cartofii se despică, se umplu cu carne de miel și se presară cu coriandru atunci când se servesc. 

Sfaturi de preparare

Pentru o opțiune vegetariană, schimbați carnea de miel tocată cu năut sau legume la conservă Modelați carnea tocată sub formă de chiftele sau cumpărați chiftele deja preparate pentru a obține un topping de chiftele marocane.