Oferte festive de sfârșit de an – dezvoltați-vă oferta de catering!

  • 11 09 RO

Oferte festive de sfârșit de an – dezvoltați-vă oferta de catering!

Afișat la 10/11/2022

Sărbătorile sunt mai aproape decât par - multe companii și familii încep deja să-și planifice evenimentele și întâlnirile de sfârșit de an și "vânează" cele mai bune locații și oferte. S-ar putea să caute chiar restaurantul vostru! Primul pas pentru a vă asigura succesul în această perioadă este să comunicați prin cât mai multe canale, online și offline, anunțând că oferiți soluții excelente pentru cei care doresc să se bucure de mâncăruri festive în restaurant, acasă sau la serviciu. 

Ar fi recomandabil să pregătiți o varietate de meniuri și soluții flexibile. Serviciile pe care le oferiți pot include chiar și furnizarea de echipamente (spre exemplu veselă, tacâmuri), decorațiuni sau o selecție de băuturi și servirea profesională. Aperitivele, felurile principale și deserturile ușor de combinat garantează soluții personalizate pentru clienții voștri și confort maxim prin livrarea și servirea la fața locului. Gândiți-vă la solicitările diverse ce pot veni din partea cuplurilor, a familiilor numeroase, a grupurilor de prieteni și a companiilor - și, bineînțeles, nu uitați nici de clienții vegetarieni și vegani! 

Desigur, există nenumărate tendințe de urmat atunci când vine vorba de cateringul de Crăciun și puteți "infuza" arome festive în orice, de la antreuri la deserturi. Printre cele mai bune aperitive se numără chipsurile din țelină sau sfeclă roșie, piftia, jumările de crap sau sandvișurile cu somon, caviar și piept de rață. De asemenea, merită să fie luate în considerare și aperitivele Aviko, deoarece, pe lângă avantajele pregătirii rapide, oferă o varietate de arome și pot fi transportate perfect dacă evenimentul se desfășoară într-o altă locație. Dintre felurile principale tradiționale de Crăciun, vă puteți baza cu încredere pe preparate precum sarmale, tocană de vită sau papricaș de pește - iar pentru garnituri, alegeți din selecția bogată de cartofi gratinați de la Aviko sau cartofi prăjiți Super Crunch Premium. 

Prin cartofii gratinați de la Aviko puteți adăuga în meniul vostru elemente speciale, care sunt surprinzător de rapide și ușor de pregătit (în doar 20 de minute în cuptor), nu necesită personal înalt calificat și sunt chiar și rentabile, deoarece puteți pregăti doar atât cât aveți nevoie la un moment dat, evitând risipa. Cartofii gratinați Aviko sunt preparați cu ingrediente de calitate: cartofi tăiați în felii și smântână, un ingredient "cheie" care conferă acestui fel de mâncare o aromă bogată și o textură cremoasă. Cartofii gratinați pot inspira nenumărate feluri de mâncare interesante, sunt ușor de dozat și nu numai că sunt mai ușor de pregătit decât variantele de casă, dar și rezistă mai mult în așteptarea gurmanzilor, căci nu își pierd prospețimea dacă nu se consumă imediat.  

În funcție de condimente, brânzeturi sau alte ingrediente folosite la pregătirea cartofilor gratinați gustul variază, așa că diversitatea și noutatea sunt întotdeauna garantate. Aceste produse au marele avantaj de a fi un bun acompaniament pentru cărnurile mai speciale, cum ar fi vânatul sau carnea de vită. Se asortează însă excelent și cu aromele tipice de Crăciun, cum sunt cele ale fructelor cu sâmburi sau fructelor uscate, fiind perfecte atât ca garnitură, cât și ca bază pentru mâncăruri vegetariene. La evenimentele corporate, participanții sunt de obicei dornici să încerce ceva nou - un deliciu gastronomic, un fel de mâncare exclusivist sau o nouă aromă -, iar cartofii gratinați reprezintă întruchiparea tuturor acestor calități.

După felurile principale, pot urma dulciurile festive. Ingredientele tradiționale, cum ar fi merele, fructele cu sâmburi sau ciocolata, sunt adesea folosite și în aceste deserturi, așa că și clienții voștri se vor îndrăgosti de ele la prima gustare. În timpul iernii, chiar și plăcintele pot căpăta o aromă hibernală: merele, cireșele condimentate, perele, dovleacul sau murele sunt ingrediente clasice perene, dar puteți crea și nenumărate variante de desert mai surprinzătoare, de exemplu cu morcovi și ciocolată albă, rubarbă, ghimbir și amaretti, căpșuni, ghimbir și miere. Mesele pot fi încoronate și cu o felie consistentă de tort: cele cu cremă de brânză sunt încă la modă, iar în această perioadă a anului li se adaugă ciocolată, Nutella și glazuri delicioase. Alunele, lichiorurile și caramelul sărat (care a devenit o adevărată vedetă în ultimul timp) se pot strecura și ele în aceste deserturi. În această perioadă a anului sunt extrem de populare și favoritele internaționale bogate în arome, cum ar fi tortul Pădurea Neagră sau Sacher. 

Celebrele brownie sunt ușor de transportat, ceea ce face ca aceste prăjituri să fie ideale pentru catering. Dar și acum merită să modificați puțin rețetele obișnuite! Cartofii dulci Aviko pot fi adăugați la versiunile tradiționale de brownie cu ciocolată neagră, pentru că aceste legume speciale pot fi folosite cu succes și în deserturi. Dacă aveți posibilitatea de a pregăti desertul la fața locului, churros reprezintă o alegere perfectă în lunile de iarnă: gogoșile spaniole fierbinți, care pot fi aromate în diverse moduri, vă vor încălzi cu siguranță clienții și vor fi un deliciu special atât pentru copii, cât și pentru adulți.