Inspirație pentru cateringul de sfârșit de an – faceți cunoștință cu ofertele noastre!

  • Aviko Mini Gratins Spargel Und Pastinake Buffet 1A

Inspirație pentru cateringul de sfârșit de an – faceți cunoștință cu ofertele noastre!

Afișat la 07/09/2022

Sezonul de toamnă este în toi, iar în câteva săptămâni vă puteți aștepta la primele solicitări, comenzi și rezervări pentru petrecerile de sfârșit de an ale companiilor și pentru diverse evenimente de familie. Nu vă lăsați prins pe picior greșit: planificați-vă din timp sezonul de Crăciun! Primul pas va consta în alcătuirea unei oferte care să atragă interesul, apoi în aprovizionare. Noul nostru articol vă va ajuta în ambele privințe. 

Eleganță franceză, experiența perfectă a gustului, preparare ușoară și un fel de mâncare ideal pentru catering - toate aceste avantaje vă sunt oferite de gama de cartofi gratinați de la Aviko, care asigură o varietate de opțiuni practice și pentru perioada festivă. Cartofii gratinați Aviko sunt realizați cu ingrediente de calitate, cu cartofi tăiați în felii și smântână, fiind aromatizați cu o varietate de condimente. Pregătirea de la zero a unui preparat gratinat cremos ar fi un proces prea lung și anevoios, dar cu Aviko le puteți obține într-o singură etapă, prin coacerea produselor în cuptor, în 20-25 de minute, sau în cuptorul combinat cu abur, în doar 15-18 minute. Iată un fel de mâncare de înaltă calitate, elegant și delicios, fără a fi nevoie de personal calificat - folosiți-vă timpul eliberat pentru a pregăti celelalte elemente!

Oferim mai multe tipuri de cartofi gratinați congelați și refrigerați, cu o varietate de arome, versiuni mini și variante optimizate pentru GN, pentru a răspunde tuturor nevoilor voastre. Prezentarea produselor facilitează chiar și calcularea costurilor, deoarece acestea pot fi vândute la bucată și asigură cu ușurință profitul dorit. Puteți prepara exact cantitatea de care aveți nevoie, evitând risipa. Deoarece cartofii gratinați își păstrează perfect forma timp de o oră și rămân calzi pentru o perioadă lungă de timp, sunt perfecți atât pentru mesele tip bufet, cât și pentru livrarea la domiciliu, astfel încât îi puteți servi clienților chiar dacă nu doresc să le consume la restaurant, ci în altă parte. 

La ocaziile festive, oaspeții sunt dornici să încerce lucruri noi, delicatese și mâncăruri exclusive sau arome noi, iar cartofii gratinați sunt chiar întruchiparea tuturor acestor lucruri. Marele avantaj al lor este că se potrivesc perfect cu cărnurile mai speciale, cum ar fi vânatul sau carnea de vită, dar se combină în mod ideal și cu arome mai "de Crăciun", cum ar fi fructele cu sâmburi sau cele uscate. De asemenea, pot fi folosiți ca antreu, garnitură sau ca bază pentru mâncăruri vegetariene. Cu gama largă de arome care vă stau la dispoziție, este ușor să vă alegeți preferatele care vă vor scoate în evidență în fața concurenței.

Pe măsură ce cateringul devine din ce în ce mai popular, și arta finger food-ului evoluează spre un nivel superior. Finger food înseamnă gustări mici, preparate în avans, care pot fi consumate fără tacâmuri sau chiar și fără farfurie, folosind doar un șervețel și mâinile. Ele sunt cele mai populare la evenimente mai informale, dar pot fi savurate și în contexte mai elegante. Sunt ideale pentru recepții, conferințe, reuniuni, întâlniri între prieteni, bufete suedeze sau chiar nunți. Finger food poate fi un aperitiv, o gustare între mese sau chiar o masă principală - în funcție de masă, puteți prepara 4-6 sau 8-12 gustări de persoană.

Marele avantaj al mini porțiilor este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la servirea lor, deoarece clienții le pot consuma în regim de self-service. Oferind o mare varietate de arome, acestea asigură o gamă largă de opțiuni și o diversitate care îi atrage pe oaspeți, fiind în același timp economice din punctul de vedere al patronilor de restaurante. Finger food poate fi sărată, dulce, rece sau caldă - întregul meniu poate fi alcătuit din astfel de bucate, posibilitățile sunt infinite. Aperitivele Aviko  pot deveni preparate finger food excelente: batoane de brânză mozzarella, triunghiuri de macaroane cu brânză Mac'n Cheese sau bulete din brânză cu ardei roșu și sos iute habanero - toate acestea adaugă o pată de culoare originală la "repertoriul" obișnuit al bufetelor suedeze. Mini mesele pot fi completate cu gustări și mai mici, pe bețișoare, cum ar fi brânzeturile, măslinele, felii de șuncă afumată sau cubulețe de fructe și legume. Cu alte cuvinte, finger food poate deveni aproape orice ingredient ce poate fi consumat fără ustensile, chiar și în picioare, dacă reușiți să-i recunoașteți potențialul.

Voi ce inovații planificați pentru oferta de catering în acest an? Nu întârziați - creați meniul, aprovizionați-vă din timp și bucurați-vă de cererile de ofertă pentru perioada noiembrie-decembrie!