loaded_gustari_falafel_ai_inele_de_ceapa_cu_somon_afumat_si_maioneza_cu_marar

Loaded Gustări falafel și inele de ceapă cu somon afumat și maioneză cu mărar

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se prepară gustările falafel și inelele de ceapă în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Somonul afumat se taie fâșii.
  3. Avocado se taie felii, ceapa se taie peștișori, iar măslinele se taie pe jumătate.
  4. Se adaugă mărarul în laptele rece. Se încorporează încet uleiul, amestecând continuu, până când se obține maioneză. La final, se asezonează cu sare și zeamă de lămâie.
  5. Se aranjează pe o farfurie feliile de somon afumat, avocado, gustările falafel și inelele de ceapă. Deasupra se presară capere, ceapă și măsline. Se decorează cu maioneză și mărar proaspăt. La final se presară Parmezan după gust.