loaded_gustari_cu_branza_camembert_cu_para_avocado_si_branza_albastra

Loaded Gustări cu brânză Camembert cu pară, avocado și brânză albastră

Ingrediente

Aviko gustari_cu_branza_camembert_farfuria

Mod de preparare

  1. Se prepară gustările cu brânză Camembert în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se taie perele pe jumătate și scot semințele. Se feliază subțire și se stropesc cu zeamă de lămâie.
  3. Se amestecă uleiul de măsline, zeama de lămâie și oțetul balsamic. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
  4. Se taie avocado în cuburi mici.
  5. Para feliată se aranjează pe o farfurie precum carpaccio, se adaugă fetica, avocado și gustările cu brânză Camembert, iar deasupra se prepară nucile, brânza albastră și căpșunile. Se stropește preparatul cu dressingul preparat.