loaded_aperitive_pe_baza_de_macaroane_cu_branza_cu_creveti_mango_si_sos_chimichurri

Loaded aperitive pe bază de macaroane cu brânză cu creveți, mango și sos Chimichurri

Ingrediente

Aviko-aperitiv-pe-baza-de-macaroane-cu-branza-farfuria

Mod de preparare

  1. Se prepară aperitivele pe bază de macaroane cu brânză în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se decojește fructul de mango și se taie în cuburi mari.
  3. Se condimentează creveții cu sare și piper și se prăjesc în ulei de măsline.
  4. Se așază aperitivele pe bază de macaroane cu brânză pe o farfurie, împreună cu mango și creveți. Se stropește cu generozitate cu sos Chimichurri.

Sos Chimichurri

  1. Se toacă mărunt frunzele de coriandru, menta, pătrunjelul, usturoiul și ardeiul iute, se adaugă sare și se lasă deoparte timp de 10 minute.
  2. Se adaugă coaja și zeama de lămâie și ulei de măsline. Se amestecă foarte bine toate ingredientele.