
Loaded fries în stil italian
Ingrediente
Porții: 4
- 500 g Aviko Super Crunch 9,5 mm
- 100 g de Parmezan ras
- 4 linguri de maioneză cu busuioc (cumpărată sau preparată în casă)
- frunze de busuioc proaspăt (pentru decor)

Preparare
1. Se prepară cartofii prăjiți Super Crunch de la Aviko în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
2. Se aranjează cartofii crocanți pe un platou sau pe farfurii individuale.
3. Se presară din belșug Parmezan ras peste cartofii prăjiți fierbinți, ca să se topească puțin.
4. Se adaugă câteva linguri de maioneză pe margine sau se stropesc cartofii cu această maioneză.
5. Se decorează cu frunze de busuioc proaspăt pentru o pată de culoare și un plus de aromă.
Pont de la chef
Servește preparatul imediat, ca gustare gourmet, garnitură sau aperitiv. Asociază-l cu un pahar de vin alb sec sau cu o limonadă răcoritoare, pentru o combinație ușoară și elegantă.