loaded_fries_si_piept_de_rata_cu_condimente_chinezesti | Rețete cu produse Aviko pentru servicii alimentare

Loaded fries și piept de rață cu condimente chinezești

Ingrediente

Porții: 1

  • 150 g de cartofi prăjiți Super Crunch de 7 mm de la Aviko
  • 1 piept de rață
  • 2 lingurițe de condimente chinezești „five spice”
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 ardei chilli roșu
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 lingură de frunze de coriandru (tocat mărunt)
  • felii de limetă
  • 1 lingură de chilli crocant în ulei

Maioneza cu chilli

  • 15 g de maioneză
  • 1 lingură de ulei cu aromă de chilli
  • 1 linguriță de ulei de susan
loaded_fries_si_piept_de_rata_cu_condimente_chinezesti | Rețete cu produse Aviko pentru servicii alimentare

Mod de preparare

  1. Se crestează pielea de pe carnea de rață, după care se unge peste tot cu sare și condimente chinezești „five spice”.
  2. Se așază rața cu pielea în jos, într-o tigaie neîncălzită, după care se pune pe foc la temperatură medie. După ce pielea se rumenește și devine crocantă (5-7 minute), se face focul puțin mai mic, se întoarce carnea și se mai lasă încă 3-5 minute.
  3. După ce s-a prăjit și a fost lăsată să se răcească, se taie pieptul de rață felii: ar trebui să fie rozaliu în mijloc.
  4. Se prepară cartofii prăjiți Super Crunch în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  5. Se taie subțire ardeiul chilli și ceapa verde, care se presară peste cartofii prăjiți.
  6. Se amestecă împreună cu ingredientele pentru maioneza cu chilli.
  7. Pentru servire, se așază pieptul de rață pe cartofii prăjiți, deasupra se pune maioneza cu chilli, se presară frunzele de coriandru și se completează farfuria cu feliile de limetă.
806689_aviko_cartofi_prajiti_premium_super_crocanti_7_mm