
Loaded fries în stil bravas
Ingrediente
4 porții
- 600 g Aviko Wavy Blends Cartofi prăjiți ondulați și crocanți cu aromă de boia
- 200 g chorizo (cârnați)
- 2 linguri de ulei de măsline
- 2 ardei kapia
- 50 g migdale (afumate)
- 1 legătură de pătrunjel
- 3 linguri aioli
- 3 linguri de salsa brava (din borcan sau făcut în casă, vezi sfatul)
- o jumătate de linguriță de boia afumată

Mod de preparare
Timp de preparare: 30 minute
- Se prepară cartofii Wavy Blends în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Se taie chorizo în felii, care se dau pe jumătate. Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie. Se prăjește chorizo timp de 5 minute, până când devine crocant.
- Între timp, se taie ardeii rondele. Migdalele și pătrunjelul se toacă nu foarte mărunt.
- Se așează cartofii Wavy Blends pe un platou sau pe 4 farfurii. Se distribuie rondelele de ardei, chorzio și migdalele în mod egal.
- Se pune cu poșul sau cu lingura sosul aioli și salsa brava peste preparatul loaded fries. Deasupra se presară pătrunjel și boia.