loadedb_bulete_negre_cu_branza_cheddar_si_ardei_jalapeno_cu_pui_si_salsa

Loaded Bulete negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño cu pui și salsa

Ingrediente

aviko_bulete_branza_cheddar_neagra_ardei_jalapeno

Mod de preparare

  1. Se prepară buletele negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se taie pieptul de pui în cuburi mari, se condimentează cu sare și piper și se prăjesc în ulei de măsline.
  3. Se umplu tortillas cu ingredientele următoare, în această ordine: fetică, pui, bulete negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño, salsa.

Salsa

  1. Roșiile se decojesc și se taie în cuburi mari.
  2. Ceapa roșie și țelina se taie peștișori.
  3. Se toacă mărunt coriandrul.
  4. Se amestecă toate ingredientele, se condimentează cu sare și piper și se combină cu ulei de măsline și sos Teriyaki.