
Loaded Bulete negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño cu pui și salsa
Ingrediente
- 6 bulete negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño (Chili Cheddar Black Nuggets) de la Aviko
- 3 tortillas pentru taco
- 150 g piept de pui
- 100 g roșii
- 60 g ceapă roșie
- 60 g țelină
- 30 g fetică
- 30 g sos Teriyaki
- 10 g frunze de coriandru
- 30 ml ulei de măsline
- Sare, piper negru
Produse Aviko
Mod de preparare
- Se prepară buletele negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Se taie pieptul de pui în cuburi mari, se condimentează cu sare și piper și se prăjesc în ulei de măsline.
- Se umplu tortillas cu ingredientele următoare, în această ordine: fetică, pui, bulete negre cu brânză Cheddar și ardei Jalapeño, salsa.
Salsa
- Roșiile se decojesc și se taie în cuburi mari.
- Ceapa roșie și țelina se taie peștișori.
- Se toacă mărunt coriandrul.
- Se amestecă toate ingredientele, se condimentează cu sare și piper și se combină cu ulei de măsline și sos Teriyaki.