loaded_bulete_cu_branza_cheddar_si_chili_cu_chili_con_carne_si_salsa_cu_castraveti_proaspeti

Loaded Bulete cu brânză Cheddar și chili cu Chili con Carne și salsa cu castraveți proaspeți

Ingrediente

  • 5 bulete cu brânză Cheddar și chili (Chili Cheddar Cheese Nuggets) de la Aviko
  • 100 g carne tocată de vită
  • 60 g ardei gras verde
  • 60 g fasole roșie fiartă
  • 60 g roșii proaspete sau din conservă
  • 30 g ciocolată neagră
  • 30 g ceapă albă
  • 30 g smântână (18%)
  • 50 g castraveți proaspeți
  • 5 g ardei iute chili
  • 60 ml ulei de măsline
  • 20 ml oțet din vin alb
  • 2 g usturoi
  • 3 g chimion măcinat
  • 3 g oregano uscat
  • 3 g ardei chili uscat
  • Zahăr
  • Sare, piper negru și piper roșu
809119_aviko_bulete_cu_branza_cedar_si_chili

Mod de preparare

  1. Se prepară buletele cu brânză Cheddar și chili în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se călesc împreună ceapa, usturoiul, ardeiul iute, chimionul și oregano în ulei de măsline, timp de 1 minut, amestecând continuu. Se adaugă treptat carnea tocată și se lasă pe foc până se rumenește complet. Se adaugă roșiile decojite și tocate, se asezonează cu sare, piper și zahăr. Se acoperă vasul și continuă fierberea timp de 20 de minute. Se adaugă ardeii grași tăiați cubulețe și lasă preparatul pe foc timp de 10 minute. La final se adaugă fasolea și ciocolata rasă. Se lasă totul pe foc timp de 3 minute. Dacă chili con carne este prea gros, se poate adăuga puțină apă.
  3. Se scot semințele de la castraveți și ardeii iuți și se toacă mărunt. Se asezonează cu oțet din vin alb, zahăr, sare și piper. La final se adaugă piperul roșu.
  4. Se folosește o farfurie adâncă pentru a servi chili con carne împreună cu salsa, smântână și buletele cu brânză Cheddar și chili.