Aviko Clătite din cartofi cu ou poșat, sos hollandaise și cepșoară

Clătite din cartofi cu ou poșat, sos hollandaise și cepșoară

Ingrediente

10 porții

  • Aviko Potato Pancakes Reibekuchen – 30 bucăți (1,8 kg)
  • 10 ouă
  • 6 ouă pentru sos
  • 10 g de sare
  • 50 ml de oțet din vin alb
  • 200 g de unt
  • o legătură de cepșoară
  • 10 g de piper măcinat
Aviko Clătite din cartofi cu ou poșat, sos hollandaise și cepșoară

Mod de preparare

  1. Se prepară clătitele din cartofi de la Aviko în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se prepară 10 ouă poșate, fierbându-le în apă cu puțină sare și oțet.
  3. Din ouăle rămase se folosesc gălbenușurile, care se condimentează cu sare și oțet și se amestecă bine cu unt fierbinte. Se asezonează cu piper.
  4. Pe farfuriile de servire se pun clătitele, peste care se toarnă sos hollandaise, iar deasupra se așază câte un ou poșat. Preparatul se ornează cu cepșoară.