salata_cu_gustari_cu_branza_camembert_si_vinegreta_cu_zmeura | Rețete cu produse Aviko pentru servicii alimentare

Salată cu gustări cu brânză Camembert și vinegretă cu zmeură

Ingrediente

Porții: 2

Pentru salată

  • 2 căni de rucola
  • 1 cană de fetică
  • 1 cană de roșii cherry tricolore, tăiate pe jumătate
  • o jumătate de cană de căpșuni, feliate
  • un sfert de cană de felii de ceapă roșie marinată
  • un sfert de cană de roșii uscate, tocate
  • zmeură proaspătă, pentru decor
  • creson pentru decor

Pentru vinegreta cu zmeură

  • o jumătate de cană de coulis de zmeură
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de oțet (din mere sau din vin alb)
  • 1 linguriță de muștar de Dijon cu semințe
  • un sfert de cană de ulei de măsline
  • sare și piper negru după gust
  • un strop de oțet balsamic infuzat cu trufe
salata_cu_gustari_cu_branza_camembert_si_vinegreta_cu_zmeura | Rețete cu produse Aviko pentru servicii alimentare

Mod de preparare

Se prepară gustările cu brânză Camembert de la Aviko în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj

Se pun pe prosoape de hârtie, pentru a se scurge uleiul.

Se prepară vinegreta cu zmeură

Într-un bol se bat cu telul coulis-ul de zmeură, mierea, oțetul și muștarul, până când amestecul devine omogen. Se încorporează treptat uleiul de măsline, pentru emulsifierea sosului vinegretă. Se asezonează cu sare și piper negru după gust.

Se pregătește salata

Într-un bol de salată, se amestecă rucola, fetica, roșiile cherry, căpșunile, ceapa roșie și roșiile uscate.

Se potrivește salata

Se stropește salata cu vinegreta cu zmeură și se amestecă ușor, prin aruncarea ingredientelor. Se aranjează gustările cu brânză Camembert Bites de la Aviko pe salată.

Se ornează și se servește

Se ornează cu zmeură proaspătă și cu creson. Se toarnă puțin oțet balsamic cu trufe peste salată, pentru o notă de lux. Salata se servește imediat, oferind o combinație de arome și texturi pe care clienții o vor aprecia cu siguranță.

Sfat de la chef

Această salată este un festin pentru simțuri, combinând textura cremoasă a gustărilor cu brânză Camembert cu prospețimea salatei verzi și cu dulceața picantă a sosului vinegretă cu fructe de pădure. Folosirea oțetului balsamic cu trufe aduce un element de decadență, care ridică această salată la rang de preparat gourmet.

Aviko gustari_cu_branza_camembert_farfuria