loaded_fries_si_conopida_prajita_in_stil_coreean | Rețete cu produse Aviko pentru servicii alimentare

Loaded fries și conopidă prăjită în stil coreean

Ingrediente

Porții: 2

Aluatul

  • 100 g de făină cu agent de creștere
  • 75 ml de lapte vegetal (de orez sau de ovăz)
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 linguriță de cimbru
  • 1 linguriță de boia de ardei

Glazura

  • 50 g de pastă Gojuchang
  • 50 ml sos de soia
  • 1 linguriță de sirop de arțar 
  • 2 lingurițe de ulei de susan
  • 2 lingurițe de oțet din orez
  • 1 linguriță de pudră de usturoi
  • 1 linguriță de pudră de ghimbir

Pentru servire

  • 15 ml maioneză Sriracha
  • ceapă verde
  • 1 lingură de semințe de susan
loaded_fries_si_conopida_prajita_in_stil_coreean | Rețete cu produse Aviko pentru servicii alimentare

Mod de preparare

  1. Se desface conopida în buchețele și se păstrează frunzele.
  2. Se amestecă toate ingredientele pentru aluat, în care se pun apoi buchețelele de conopidă. Se prăjesc timp de 5-10 minute până când devin aurii.
  3. Se prepară cartofii prăjiți Super Crunch de la Aviko în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  4. Se amestecă toate ingredientele pentru glazură, după care se trece conopida prăjită prin acest sos.
  5. Se călesc și frunzele de conopidă.

Pentru servire, se aranjează cartofii pe o farfurie mare, se pun apoi frunzele și buchețelele de conopidă, iar deasupra se presară semințele de susan, maioneza Sriracha și ceapa verde tocată.

aviko_cartofi_prajiti_premium_super_crunch_coaja