meniuri-de-Craciun-la-pachet-bunatati-servite-in-mod-estetic

Meniuri de Crăciun la pachet, bunătăți servite în mod estetic

În perioada Crăciunului, felurile de mâncare obișnuite sunt înlocuite cu mese festive care pot veni chiar și la pachet. Articolul nostru vă va ajuta să vă asigurați că și aceste feluri de mâncare vor ajunge intacte și gustoase la clienți.

De la an la an, livrarea de mâncare la domiciliu și takeaway-ul devin din ce în ce mai populare. Dacă înainte de pandemie era vorba doar de o opțiune, acest serviciu a devenit practic obligatoriu pentru succesul afacerilor din domeniul gastronomiei. Clienții sunt obișnuiți și au ajuns să aprecieze faptul că pot comanda practic orice la pachet, așa că majoritatea restaurantelor și-au păstrat – și pe bună dreptate! – meniurile de takeaway și pe cele pentru livrare, chiar dacă pandemia s-a mai domolit. Dar cum rămâne cu perioada Crăciunului, când, în loc de obișnuitele pizza, burgeri și tortilla, în cutie trebuie să ajungă bunătăți festive? Prin alegerea ingredientelor și a metodelor de preparare potrivite, vă puteți asigura că și aceste feluri de mâncare ajung intacte și gustoase la clienții voștri.


Produsele vedetă ale Aviko în această situație sunt cele din gama Super Crunch Premium. Acești cartofi prăjiți cu un înveliș special pot să-și păstreze textura crocantă de lungă durată (care este principalul avantaj), chiar și atunci când sunt ambalați într-o cutie. În timpul producției, cartofii Super Crunch Premium sunt acoperiți cu un înveliș fără gluten, ceea ce le permite să își păstreze căldura, prospețimea și textura crocantă originală timp de cel puțin 20 de minute după preparare, fără a se înmuia. Bineînțeles, trebuie să vă asigurați că recipientul folosit pentru takeaway este bine ventilat, de preferință prin găuri, și că toate accesoriile, cum ar fi sarea, șervețelele, sosurile, sunt ambalate separat. În gama largă de dimensiuni de tăiere din care puteți alege veți găsi cu siguranță varianta care se potrivește cel mai bine ofertei festive a restaurantului vostru.


În spirit festiv, merită să adăugați și câteva specialități la meniu: cartofii dulci prăjiți clasici și feliile de cartofi dulci prăjiți sunt, de asemenea, produse cu un înveliș special, astfel că rezistă bine la drum! Cartofii dulci continuă să se bucure de o popularitate neîntreruptă, din ce în ce mai mulți consumatori descoperind gustul lor special și proprietățile benefice pentru sănătate. Unul dintre cele mai noi produse ale noastre, feliile de cartofi dulci, oferă posibilități interesante dincolo de versiunea clasică a cartofilor prăjiți, deja încercată și testată, fiind o garnitură excelentă pentru burgeri, hot dog, precum și pentru diverse preparate din carne și pește. Acest fel de mâncare este un accesoriu spectaculos pentru orice tapas sau tavă de gustări – iar culoarea sa portocalie strălucitoare atrage imediat atenția și în cutiile de mâncare la takeaway!


În timp ce produsele anterioare își merită locul în meniul festiv prin calitatea lor înaltă, vă oferim și specialități care pot transmite atmosfera unui stil de viață premium, ideea de lux accesibil. Cartofii gratinați sunt o specialitate care vine în zeci de arome – un amestec delicios de felii de cartofi și smântână, copt la cuptor, cu un gust bogat. Produsul este renumit pentru retenția excelentă a căldurii, ceea ce îl face excelent pentru catering și ideal pentru takeaway. Această garnitură cremoasă și sățioasă își păstrează eleganța chiar și atunci când este ambalată într-o cutie – oferiți-o împreună cu preparate din carne sau ca parte a unei mese vegetariene!


Piureul de cartofi este, de asemenea, o completare excelentă a meniului de Crăciun și o garnitură perfectă pentru livrare. Produsul Aviko vă scutește de grija preparării îndelungate a piureului de cartofi. Este ușor de porționat, ideal atât pentru cuptorul cu microunde, cât și pentru cuptorul combinat – și ușor de transportat. Este un acompaniament esențial pentru fripturi, carne prăjită și brânzeturi, dar și un favorit al copiilor. Nu aveți cum să dați greș cu acest produs și este imposibil să intervină pierderi de calitate la livrare! 


Toate aceste produse au în comun faptul că își păstrează prospețimea în timpul transportului, dar au și un aspect super atractiv. Există însă și unele feluri de mâncare care suportă mai greu să fie împachetate. Food pack-urile DIY oferă un răspuns interesant la această problemă. Este vorba despre pachetele de mâncare care sunt create special pentru preparate menite să fie pregătite în forma finală la domiciliu de către client. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți: clientul se poate simți ca un maestru bucătar pentru o seară, iar restaurantul poate oferi o experiență exclusivistă la un preț rezonabil. Și, cel mai important, calitatea mâncării servite nu este compromisă. 


Există numeroase motive pentru care cineva ar putea să nu vrea să iasă în oraș și și-ar dori să comande de la restaurantul său preferat, dar nu în modul obișnuit de livrare, în cutie de plastic sau de hârtie, ci cu veselă și tacâmuri elegante. Iar în perioada Crăciunului gospodinele ocupate chiar pot avea nevoie de o mână de ajutor pentru a-și accelera și simplifica munca în casă. Există nenumărate restaurante populare și cunoscute din întreaga lume care au încercat această soluție de a oferi servicii gastro complete la domiciliu – nu ar fi rău să vă gândiți dacă este o variantă potrivită și pentru voi.
O altă tendință actuală este popularizarea munch box-urilor, care pot reprezenta, de asemenea, o soluție excelentă pentru sezonul de Crăciun. La sfârșitul zilei, multe restaurante oferă o reducere la preparatele rămase necomercializate, de bună calitate, pentru a reduce risipa de alimente. Creați și voi munch box-uri de Crăciun și veți avea o situație cu adevărat avantajoasă atât pentru afacere, cât și pentru clienții care sărbătoresc Crăciunul acasă!