Aviko Trio vegetal cu gremolata, spumă de mentă și pesto alla Genovese

Trio vegetal cu gremolata, spumă de mentă și pesto alla Genovese

Ingrediente

10 porții

  • Aviko Plant-based Cheezz Onion Rings – 50 bucăți (aproximativ 1,5 kg)
  • Aviko Plant-based Chicken Pops – 70 bucăți (aproximativ 0,85 kg)
  • Aviko Plant-based Chili Cheezz Nuggets – 70 bucăți (aproximativ 1,1 kg)
  • 2 lămâi
  • o portocală
  • 10 g de sare
  • o jumătate dintr-o căpățână mică de usturoi
  • o legătură de pătrunjel   
  • 50 ml de ulei de măsline
  • 10 g de făină de grâu      
  • 50 g de unt
  • o jumătate de legătură de mentă
  • 300 ml de băutură de soia
  • 10 g de muguri de pin     
  • o jumătate de legătură de busuioc
  • 50 g de parmezan ras
Aviko Trio vegetal cu gremolata, spumă de mentă și pesto alla Genovese

Mod de preparare

  1. Se prepară gustările vegetale în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Pentru gremolata: se pune într-un mojar coaja lămâilor și a portocalei rasă, se adaugă sare, usturoiul tocat și pătrunjelul tocat fin și se pisează împreună toate ingredientele. Se adaugă apoi zeamă de lămâie, suc de portocală și ulei de măsline.
  3. Pentru spuma de mentă: într-o tigaie se călește făina, la care se adaugă untul până se obține un rântaș. Se adaugă menta tocată și laptele de soia călduț, se dă totul la foc mic până când ingredientele dau în clocot, după care se amestecă până se obține o spumă fină.
  4. Pentru pesto: într-un mojar se pisează împreună usturoiul, mugurii de pin, busuiocul și parmezanul. Se asezonează cu sare și ulei de măsline.
  5. Gustările Aviko se oferă pe tocătoare de lemn. Și se servesc alături de sosurile pregătite.