Bulete picante cu brânză vegetală cu cremă răcoritoare de mazăre și mentă
Ingrediente
10 porții
- Aviko Plant-based Chili Cheezz Nuggets – 90 bucăți (aproximativ 1,5 kg)
- 400 g de mazăre congelată
- 50 ml de ulei de măsline
- 20 g de sare
- o jumătate de legătură de mentă proaspătă
- 500 ml de băutură de soia
Mod de preparare
- Se prepară buletele picante cu brânză vegetală în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Mazărea se opărește, după care se asezonează cu ulei de măsline și sare. Se adaugă menta tocată. Peste acest amestec se toarnă laptele de soia și se pasează totul în blender până se obține o cremă fină. Se lasă la răcit.
- Se servesc buletele vegetale pe o farfurie, iar crema de mazăre și mentă se oferă separat, într-un vas ramekin.
Produse Aviko
Vezi alte rețete
Chifteluțe de pui vegetale pe pat de salată, cu hașme la grătar și dressing franțuzesc cu muștar de Dijon și chilli
VizioneazăInele de ceapă în aluat de bere cu sos de cartofi și praz
VizioneazăGustări cremoase cu ardei jalapeño și bulete de cartofi cu sosuri colorate: ketchup de caise și iaurt cu busuioc
Vizionează