Aviko Chifteluțe de pui vegetale pe pat de salată, cu hașme la grătar și dressing franțuzesc cu muștar de Dijon și chilli

Chifteluțe de pui vegetale pe pat de salată, cu hașme la grătar și dressing franțuzesc cu muștar de Dijon și chilli

Ingrediente

10 porții

  • Aviko Plant-based Chicken Pops – 90 bucăți (aproximativ 1,08 kg)
  • o căpățână de salată creață
  • 500 g de hașme
  • 1 ardei cayenne
  • 100 ml de ulei de măsline
  • 10 g de sare
  • 50 g de muștar de Dijon 
  • 50 ml de miere
  • 10 g de piper
Aviko Chifteluțe de pui vegetale pe pat de salată, cu hașme la grătar și dressing franțuzesc cu muștar de Dijon și chilli

Mod de preparare

  1. Se prepară chifteluțele de pui vegetale în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Salata se spală și se usucă, după care se separă frunzele.
  3. Hașmele se taie în sferturi, se stropesc bine cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
  4. Se amestecă muștarul cu mierea, sare, piper și ardeiul cayenne tocat fin. La dressingul astfel obținut se adaugă puțin ulei de măsline.
  5. Se aranjează frunzele de salată pe farfurii și se stropesc cu dressingul, iar deasupra se așază hașmele la grătar și chifteluțele de pui vegetale.