Aviko Inele de ceapă în aluat de bere cu sos de cartofi și praz

Inele de ceapă în aluat de bere cu sos de cartofi și praz

Ingrediente

10 porții

  • Aviko Beer Battered Onion Rings - 60 bucăți (aproximativ 1,3 kg)
  • 1 fir mare de praz
  • 800 g de cartofi
  • 100 g de unt
  • 350 ml de smântână
  • o legătură de cepșoară
  • sare și piper
Aviko Inele de ceapă în aluat de bere cu sos de cartofi și praz

Mod de preparare

  1. Se prepară inelele de ceapă în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Se taie prazul în felii subțiri, iar cartofii în cubulețe. Legumele se pun la călit în unt, la care se adaugă apă, sare și piper.
  3. După ce cartofii s-au înmuiat suficient, se pasează legumele cu ajutorul unui blender, se adaugă smântână rece și se pasează din nou.
  4. Sosul astfel preparat din cartofi și praz se amestecă bine cu cepșoara tăiată mărunt.
  5. Se pun inelele de ceapă pe farfurii și se servesc împreună cu sosul.
aviko_inele_ceapa_pane_bere