Tendințe vegetariene

  • Vega

Tendințe vegetariene

Afișat la 10/09/2018

Se estimează că tranziția către vegetarianism va fi principala tendință din domeniul alimentației în anul 2019. Tonul în această direcție este dat în principal de tineri, care fac alegeri mai informate, mai etice și mai sănătoase. Pe măsură ce această stare de conștientizare este din ce în ce mai prezentă, producătorii – inclusiv Aviko – iau act de situație.

Pentru a ține pasul cu cererea din ce în ce mai mare de opțiuni vegetariene, mulți operatori din domeniul alimentației lansează meniuri vegetariene dedicate sau cel puțin își completează oferta cu opțiuni suplimentare pentru vegetarieni. Dacă încă nu ați explorat ideea de a vă completa meniul, nu vă faceți griji! Aviko vă va ajuta să vă aliniați acestei tendințe din ce în ce mai populare.

Aduceți plus valoare meniului dumneavoastră alegând noile aperitive vegetariene de la Aviko:

Gustări picante de porumb dulce - porumbul dulce, care este ingredientul principal (45%), în combinație cu o crustă crocantă atractivă, face ca acest aperitiv de 15 grame, ideal pentru o singură înghițitură, să fie extrem de versatil: ca gustare vegetariană de tip "finger food" (spre exemplu, cu sos dulce-iute), printre gustările servite pe un platou, ca topping pentru salată sau ca ingredient pentru sandvișuri de tip wrap. Faptul că poate fi preparat atât în friteuză cât și în cuptor/la aer cald face ca acest produs să fie cu atât mai atractiv pentru clienți, iar cei care caută opțiuni mai sănătoase (cu mai puține grăsimi) vor fi satisfăcuți.

Burger picant de porumb dulce - aproape aceleași ingrediente ca Gustările picante cu porumb dulce (doar puțin mai mult porumb - 46%), dar cu formă diferită și alt gramaj pe bucată (100 g), ceea ce înseamnă și posibilități noi și diferite: îl puteți servi la fel ca pe un burger "tradițional", alături de cartofi prăjiți și puteți crea propria ofertă de burgeri Premium sau îl puteți tăia în bucăți mai mici și îl puteți integra într-un amestec de gustări ori în kebab, împreună cu legume și alte aperitive Aviko. Indiferent dacă sunt sau nu vegetarieni, clienții dumneavoastră se vor îndrăgosti de acești burgeri vegetarieni.

Nu vă neglijați clienții vegetarieni, adăugați aceste uimitoare opțiuni vegetariene în oferta dumneavoastră. Pentru inspirație vizitați pagina de rețete și oferiți cele mai bune produse pentru preparatele vegetariene.

produse

corn burger

Spicy Sweet Corn Burger 4 x 1500g

produse

corn bites

Spicy Sweet Corn Bites 5 x 1000g