Superstaruri gastronomice pentru terasele de pe plajă

  • Aviko Squid Rings Consument Sharing Platter Liggend

Superstaruri gastronomice pentru terasele de pe plajă

Afișat la 09/05/2022

Românii adoră să-și petreacă vacanțele pe litoral – fie la Marea Neagră, fie și mai departe, în străinătate, dacă își permit...

Terasele de pe plajă se deschid în curând și profiturile uriașe vor fi ale celor care se pot ridica deasupra ofertei standard. Acum a venit timpul pentru mese de vară simple, ușor de consumat, dar neapărat extrem de delicioase!

Filozofia Aviko este de a vă da o mână de ajutor pentru ca localul dumneavoastră să poată funcționa cu eficiența unui restaurant fast-food și, în același timp, de a oferi o experiență gastronomică unică pentru clienții care așteaptă cu nerăbdare să nu mai fie nevoiți să consume timp și energie pentru a pregăti mâncare acasă.

Desigur, știm cu toții că pandemia a avut un impact aproape devastator atât asupra industriei ospitalității, cât și asupra turismului. De fapt, cele două merg mână în mână și au suferit împreună efectele acestei perioade dezastruoase. Românii nu prea au plecat în vacanță nicăieri - abia acum oamenii încep să se orienteze din nou spre concediile de la mare.

Dar relansarea este inevitabilă, iar sarcina și imensa șansă pe care o aveți este să participați la ea! Românilor le place să își petreacă vacanța în special pe coasta spaniolă și în Italia. Grecia este un alt mare favorit, dar se înregistrează încă multe cereri și pentru plajele noastre, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă restaurantul dumneavoastră se află în România.

Un preparat favorit de vacanță pentru copii și adulți deopotrivă este reprezentat de cartofii pai, inclusiv în combinația simplă, dar cu atât mai genială, de pește și cartofi prăjiți (fish and chips), care este populară nu doar printre britanici. Cartofii prăjiți subțiri de calitate superioară de la Aviko, acoperiți cu un înveliș natural din făină de orez, oferă o experiență crocantă fabuloasă și un timp de păstrare suplimentar față de cartofii pai standard.

Am vorbit despre dorința de a ieși în evidență printre terasele de pe plajă. Ei bine, cartofii prăjiți Super Crunch de la Aviko sunt răspunsul la cererea tot mai mare de calitate extra specială. Aceștia se deosebesc ușor de cartofii prăjiți clasici și vă vor diferenția instantaneu de produsele concurenților. Datorită învelișului lor special din făină de orez, cartofii prăjiți marca Aviko sunt deosebit de crocanți și rămân așa mult mai mult timp decât cartofii prăjiți tradiționali.

Învelișul special ajută cartofii să rețină căldura, astfel că produsele din gama Super Crunch vor fi fierbinți cu până la 5 minute mai mult decât cartofii prăjiți tradiționali. Un aspect deloc de neglijat dacă ne gândim că păstrarea cartofilor prăjiți la temperatură mai înaltă pentru mai mult timp poate să însemne o reducere chiar și cu 50% a risipei alimentare!

Pentru o porție de fish and chips de calitate, care înseamnă o alegere ideală pentru o masă servită pe malul mării, aveți nevoie doar de pește pane în crustă crocantă și cartofi prăjiți la fel de crocanți. Englezii servesc uneori acest fel de mâncare și cu piure de mazăre și cu sos tartar sau pur și simplu cu sare și oțet - depinde de preferințele dumneavoastră și de nivelul de rafinament până la care vreți să duceți rețeta.

Dar, oricât de excelent ar fi peștele proaspăt, unii vegetarieni sunt atât de stricți încât nu vor să accepte carnea nici măcar sub această formă și nici măcar într-o vacanță pe plajă. Gândiți-vă întotdeauna la clienții vegetarieni și vegani, pentru că acesta este trendul modern. Nu ar trebui să fie greu să le fiți pe plac, pentru că Aviko sigur vă va ajuta să satisfaceți chiar și nevoile celor mai sofisticați și pretențioși clienți.

Iată unul dintre ponturile noastre secrete: cartofii dulci premium prăjiţi, cu un gust vibrant și o textură crocantă. Calitatea superioară este garantată și de învelișul din făină de orez, care face ca feliile Super Crunch să fie extrem de crocante și le menține calde timp de până la 20 de minute după preparare. Este important să reținem că, la fel ca și celelalte produse Aviko, produsele Super Crunch Premium nu conțin gluten, prin urmare pot fi oferite și clienților sensibili la gluten, nu doar veganilor și vegetarienilor "simpli".

Dar cum ar fi dacă ați putea să-i surprindeți plăcut pe acei vegetarieni care încă-și mai amintesc sau au o bănuială despre cât de bine poate fi să muști dintr-un hamburger savuros? Cu Aviko, le puteți oferi exact această experiență! Soluția este burgerul vegetarian, un produs ce conține porumb dulce, în amestec cu alte ingrediente în înveliș modelat, pre-prăjit în ulei vegetal, congelat rapid și ambalat.

Scopul este ca toți clienții să se bucure de vacanță și să mănânce ceea ce le place cel mai mult. Dacă veți alege să acceptați ajutorul nostru pentru a face acest lucru posibil pentru românii de pe litoral, atunci cel mai popular restaurant de pe plajă va fi cu siguranță al vostru!