Aviko_Pure&Rustic Fries_VHS hamburger Herfst Aviko_Pure&Rustic Fries_VHS hamburger winter
  • aviko-pure&rustic DM 2a

Urmați tendințele!

  • Pure And Rustic
  • Aviko_Pure&Rustic Fries_VHS hamburger Herfst
  • Aviko_Pure&Rustic Fries_VHS hamburger winter
  • aviko-pure&rustic hamburger_recept
  • aviko-pure&rustic DM 2a

Urmați tendințele!

Afișat la 12/01/2018

Astăzi, restaurantele oferă schimbare în mod activ. Noi, consumatorii, avem mai puțin timp pentru bucătărie acasă și, în același timp, ne face plăcere timpul pe care îl petrecem în afara casei socializând. Căutăm localuri plăcute, care ne pot oferi mâncare de calitate, veritabilă. Este și mai bine atunci când la baza acestora se află conceptul original. Noi, consumatorii, adorăm experiențele noi!

Fără îndoială, în ultima vreme, oferta de burgeri premium este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din lume. În special în prezent, când conceptul de "street food" și restaurantele cu servire rapidă sunt tot mai răspândite pe mapamond, burgerii pot fi găsiți în orice loc.

În ceea ce privește meniurile care includ burgeri, utilizatorii finali au tendința de a se concentra pe modul în care pot să facă diferențe între tipurile de carne sau de toppinguri. Există, însă, posibilități uriașe de a face oferta și mai atractivă, adăugând o garnitură extraordinară.

Burgerii premium atrag după sine o garnitură premium - o astfel de combinație perfectă va satisface cu siguranță consumatorii. Garniturile Premium - în loc de cartofi prăjiți obișnuiți - ajută restaurantele să se diferențieze de concurență. De asemenea, contribuie la atragerea consumatorilor - pentru că adorăm să simțim gusturi diferite.

Ce fel de cartofi prăjiți caută consumatorii?Răspunsul este - de orice fel, cu excepția ofertei de cartofi obișnuiți...

Cartofii prăjiți Aviko premium au apărut pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor finali și pentru a oferi clienților ceva mai mult decât cartofi prăjiți obișnuiți.

  • EXTRA CROCANȚI

Gama de cartofi extra crocanți Super Crunch au un înveliș inovator, oferind consumatorilor plăcerea de a savura o textură mai crocantă. Aceștia simt diferența cu fiecare bucată!

  • CARTOFI DULCI PRĂJIȚI - OFERTĂ UNICĂ, ÎN TENDINȚE

Consumatorii apreciază cartofii dulci prăjiți Aviko pentru gustul lor unic și beneficiile evidente pentru sănătate. Cartofii dulci au un indice glicemic mai scăzut - o alegere mai bună pentru diabetici, de exemplu. Cartofii dulci conțin mai multă vitamina A și C comparativ cu cartofii albi. Sunt considerați o alternativă plină de nutrimente a cartofilor prăjiți în rețelele de burgeri sau o garnitură colorată pentru restaurantele de lux. În cele din urmă, oferă o nouă experiență în consum. Și sunt motorul pentru a obține o experiență în consum…

  •  ASPECT "CA ACASĂ"

Produse "ca acasă", cu aspect autentic, măiestrie în creație - și acestea sunt în tendințe astăzi. De aceea, Aviko oferă cartofii prăjiți Pure & Rustic! Sortimentul de cartofii prăjiți Pure & Rustic congelați rapid este disponibil încă de la sfârșitul anului 2017.

Cartofi naturali proaspeți, în coajă, cu grosimi neregulate: 14x14 și 10x20 - sunt răspunsul perfect la nevoile pieței - ofertă pură și naturală, fără eforturi suplimentare în bucătărie.

Cartofii prăjiți Pure& Rustic oferă calitate stabilă, disponibilă permanent: înveliș crocant, plăcut și interior moale și pufos. Nu veți fi surprinși de efectul "al dente", ca acasă, al acestora. Din păcate, acest lucru se întâmplă în multe restaurante, care oferă cartofi prăjiți pregătiți ca acasă, de la zero.

Cartofii prăjiți Pure & Rustic vă ajută să gestionați mai bine lanțul de aprovizionare. Închipuiți-vă că în restaurantul dumneavoastră intră tot mai mulți clienți - și nu reușiți să curățați și să tăiați cartofii la timp. De asemenea, în cele din urmă, nu reușiți să serviți cartofi prăjiți de înaltă calitate, ca acasă. În acest caz, cartofii prăjiți Pure & Rustic sunt soluția!

Cartofii prăjiți Pure & Rustic de la Aviko nu au numai un aspect autentic și gust intens de cartof - sunt și mai sănătoși, folosindu-se ulei de floarea-soarelui. Aceștia aduc beneficii suplimentare atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru consumatori.

Cartofii prăjiți Pure & Rustic, convenabili și autentici, pot aduce plusvaloare meniului - nu numai burgerilor premium. Pentru inspirație, folosiți AvikoPRO. Poftă bună!

 

google play

app store