PREGĂTIȚI-VĂ MENIUL DE HALLOWEEN

  • halloween bites 2
  • halloween bites 3
  • halloween bites 1

PREGĂTIȚI-VĂ MENIUL DE HALLOWEEN

Afișat la 27/10/2019

Cum sărbătoarea de Halloween bate la ușă, e dificil de stabilit cine e mai entuziasmat: copiii care abia așteaptă să meargă la colindat sau operatorii din domeniul alimentației, care sunt nerăbdători să profite de consumatorii puși pe cheltuit.

Surprindeți-vă oaspeții cu un meniu inspirat de Halloween și faceți profit. Încă mai aveți timp să vă pregătiți restaurantul pentru această sărbătoare înfricoșătoare. Nu știți cu ce să începeți? Nu vă faceți griji! Suntem aici să vă ajutăm să vă creșteți afacerea!

Unul dintre cele mai ușoare demersuri pe care le poate face un restaurant este să vină cu idei pentru meniul de Halloween. Este vremea pentru plăcinte cu dovleac, torturi cu morcovi și supe de chilli. Elementele meniului trebuie să fie iuți și fierbinți ca flăcările iadului. La fel ca noul nostru produs - cele mai înfricoșătoare bulete de brânză de pe planetă, Gustările de Halloween Aviko. Combinația de brânză cheddar cu ardei jalapeño și crusta de sos tempura ușor de recunoscut fac acest aperitiv-gustare de 19 grame alegerea perfectă pentru meniul dumneavoastră. Este incredibil de ușor de preparat (la friteuză, la temperatura de 175°C, timp de 30 de minute și 30 de secunde). În plus, numărul egal de bucăți din fiecare cutie permite calcularea transparentă a costurilor.

Gustările de Halloween pot fi servite în cadrul unui platou mixt, ca ingredient în salată sau ca aperitiv tip "finger food". Pentru inspirație vizitați pagina de rețete și aduceți spiritul de Halloween în meniul dumneavoastră. Obțineți profit în această noapte specială!

Pentru mai multe informații contactați reprezentatul de vânzări Aviko.

 

Produse

halloween bites product

Halloween Bites 5 x 1000g

Suport materiale marketing

halloween stand

Cereți mai multe detalii