Olé! E timpul pentru churros!

  • straight churros 5
  • straight churros 3
  • straight churros 6
  • churros straight 1
  • straight churros 4
  • straight churros 2

Olé! E timpul pentru churros!

Afișat la 23/08/2018

Churros provin din Spania, fiind o variantă de mic dejun extrem de populară. Este greu să găsim reţeta originală, întrucât există multe tradiții diferite în privința preparării de churros. Mulți pun ouă, esență de vanilie, zahăr vanilat și alte asemenea arome, însă aluatul autentic se prepară doar din apă, făină, sare și puțin ulei de măsline. Tot ce avem de făcut este să amestecăm aceste ingrediente până când obținem o cocă ușor de frământat, după care să formăm bețe din aluat – cel mai simplu cu ajutorul unui aparat tradițional pentru churros.

Deși churros se prepară cu ușurință, procesul poate fi prea complicat și poate ocupa prea mult timp prețios în bucătăria unui restaurant în orele de vârf. De aceea noi, cei de la Aviko, vă oferim o soluție - churros congelați. În oferta Aviko sunt disponibile două forme diferite: churros drepți și churros rotunzi.

Churros de la Aviko sunt într-adevăr spanioli - sunt produși în fabrică noastră din Spania și apoi transportați către alte țări. Termenul de valabilitate este cu adevărat convenabil - 18 luni - prin urmare restaurantele cu număr mai mic de client nu trebuie să-și facă griji că produsul nu se va vinde. Nu se pierde niciun pic din materia primă!

Nu este nevoie să aveți o bucătărie cu echipamente scumpe - churros pot fi preparați chiar și într-o cafenea. Aveți nevoie doar de o friteuză și de un congelator. Churros trebuie prăjiți în ulei încălzit la 175 °C timp de 2,5-3 minute, după care sunt gata să fie serviți.

Întrucât fiecare bucată de churros de la Aviko are aceeași greutate (11 g sau 18 g în funcție de formă), este ușor să aveți controlul asupra costurilor per porție - trebuie doar să decideți din câte bucăți vreți să fie formată o porție.

Deși churros sunt serviți de obicei cu zahăr cu scorțișoară, pudrați cu zahăr sau înmuiați în sos de ciocolată, puteți încerca și alte variante! În timpul verii puteți servi churros cu înghețată de diverse arome sau alături de un sos delicios de fructe de pădure. Churros sunt ideali pentru a fi serviți la micul dejun sau ca o gustare dulce la cafea. Pentru mai multe idei accesați pagina de internet sau intrați în aplicația AvikoPRO.

 

Solicitați asistență POS de la consilierul Aviko.