Un nou design pentru ambalajul cartofilor prăjiţi premium Aviko

  • premium foil

Un nou design pentru ambalajul cartofilor prăjiţi premium Aviko

Afișat la 30/07/2018

Anul acesta Aviko face un pas important prin eliminarea uleiului de palmier din produsele sale și înlocuirea lui cu ulei de floarea soarelui pentru toate sortimentele de cartofi prăjiți premium. Începând din luna iunie, cartofii prăjiți extra crocanți Aviko și cartofii pai super lungi Aviko, precum și toate celelalte sortimente premium vor fi preparate cu ulei de floarea soarelui. Din ce în ce mai mulți client Aviko preferă uleiul de floarea soarelui și solicită utilizarea acestuia în locul celui de palmier și, de asemenea, consumatorii consideră că uleiul de floarea soarelui este mai sănătos.

Cu toate că înlocuirea uleiului de palmier cu ulei de floarea soarelui are consecințe importante pentru procesarea din fabrici, prin urmare va reprezenta o provocare cu atât mai mare, fără îndoială că ne dăm seama de beneficiile pe care această acțiune le aduce. Prin folosirea unor produse mai prietenoase cu mediul, cum este uleiul de floarea soarelui, Aviko are astfel ocazia de a-și îmbunătăți amprenta ecologică. În luna mai, fabrica din Lomm va fi prima care va face tranziția la utilizarea uleiului de floarea soarelui; și alte unități de producție vor urma această cale, după efectuarea unor teste riguroase la liniile de producție.

Trecerea la utilizarea uleiului de floarea soarelui reprezintă pentru Aviko o ocazie excelentă de a-și îmbunătăți poziționarea mărcii pentru toate sortimentele de cartofi prăjiți Aviko premium și de a-și dovedi calitatea de lider și autoritatea. În plus, este momentul perfect pentru un nou design pentru ambalaje!

Pentru acesta am decis să ispitim bucătarii și clienții care cumpără cartofii noștri prăjiți premium cu imagini care evocă mai multă emoție. Imaginile sunt plăcute și acoperă întregul ambalaj, pentru a stimula apetitul. Pare că produsele tocmai au fost servite pe masa din restaurantul lor! Culoarea albastru închis subliniază calitatea premium, iar porțiunea transparență și etichetele ușor de remarcat furnizează informații funcționale adecvate despre produs.

Toate sortimentele din gama premium vor primi acest model nou de ambalaj: cartofii prăjiți extra crocanți premium, cartofii pai, piureul congelat și cartofii prăjiți rustici, cartofii pai super lungi, cartofii dulci, cartofii Bucătăria Belgiană și, într-o etapă ulterioară, și cartofii prăjiți Turbo.

Noul model de ambalaj pentru sortimentele de cartofi prăjiți premium va fi lansat în etape. Cartofii prăjiți super crocanți premium vor fi în curând disponibili cu această nouă înfățișare, iar mai târziu în acest an, odată cu nouă recolta, și celelalte sortimente de cartofi prăjiți premium vor urma exemplul (în etape).

 

Elise de Jong

Senior Channel Marketeer