Noul GRIP ’n DIP uimitor de crocant

GRIP ’n DIP - remarcabili și crocanți

Cartofii Grip’ n Dip reprezintă un nou produs din gama Forme crocante de la Aviko, opțiune care poate să diferențieze meniul restaurantului dumneavoastră. Cartofii prăjiți în formă specială de U și cu un înveliș extra crocant le vor oferi clienților și o experiență gastronomică unică. Indiferent dacă mâncarea este servită în restaurant, comandată la domiciliu sau cumpărată în regim takeaway.

appetizers-aviko-grip-and-dip

Produse extra crocante cu o gamă versatilă de utilizare, cartofii Grip 'n Dip cu înveliș extra crocant și formă de U vor da valoare suplimentară afacerii dumneavoastră. Pot fi folosiți ca gustări premium, înmuiați în sosuri de casă. Pot face parte și dintr-un platou, căci clienților care vin împreună la restaurant le place să socializeze și să împartă mâncarea, Când serviți burgeri premium, o garnitură cu cartofi Grip 'n Dip va fi alegerea ideală. Unicitatea formei și textura crocantă vor completa perfect ca garnitură orice preparat - fie cu carne, fie vegetarian. Dacă oferiți opțiunea de livrare / takeaway, cartofii prăjiți Grip 'n Dip sunt o soluție perfectă. De ce? Datorită învelișului extra crocant și fără gluten, cartofii nu se înmoaie și rămân calzi atunci când sunt livrați către client.

super-crocant-grip-and-dip-aviko

De ce să includeți în ofertă cartofii în formă de U Grip 'n Dip:

  • Cartofi prăjiți în formă de U - preprăjiți și congelați.
  • Extra crocanți datorită învelișului.
  • Termen lung de păstrare - până la 20 de minute după preparare.
  • Potriviți perfect pentru a fi înmuiați în sos și pentru a fi împărțiți.
  • Soluție de calitate pentru livrare / takeaway.
  • Fără gluten, cu ulei de floarea-soarelui.

Sunteți interesat să gustați și să evaluați calitatea cartofilor Grip 'n Dip de la Aviko? Contactați-ne pentru mai multe detalii!