Cum să vă pregătiți afacerea de gastronomie pentru provocările care urmează

  • Cum Sa Va Pregatiti Afacerea

Cum să vă pregătiți afacerea de gastronomie pentru provocările care urmează

Afișat la 19/10/2022

Abia am depășit dificultățile cauzate de pandemie și deja industria ospitalității se confruntă cu noi provocări. Prețurile la energie cresc alarmant, puterea de cumpărare scade din cauza inflației legate de situația economică incertă, iar turismul scade, de asemenea, și din cauza circumstanțelor geopolitice, dar mai ales economice, aduse de război. 

Și de parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, mai există și problema lipsei de forță de muncă, care este din nou o problemă de bani, deoarece este din ce în ce mai dificil să acoperim cererile salariale ale personalului.

Ce se poate face într-o astfel de situație? Până la urmă, închiderea afacerii nu este o opțiune realistă - și poate că în primăvară vor veni din nou vremuri mai bune. Trebuie să economisim la tot ce putem, cu excepția, desigur, a calității înalte! Produsele Aviko sunt aici pentru a vă ajuta în acest sens.

Prin includerea în meniul vostru a unor produse finite de calitate superioară, utilizați mult mai puțină energie în bucătărie pentru a pregăti mese delicioase pentru clienții voștri. 

Dar nu numai că economisiți energie, pentru că și prepararea mâncării devine mult mai ușoară - deci, indirect, economisiți forță de muncă. Cu mai puțini angajați sau cu un program de lucru mai scurt puteți asigura o ofertă excelentă, fără a face compromisuri în ceea ce privește o experiență gastronomică super interesantă.

Așa că ar trebui să aruncați o privire pe site-ul Aviko , unde veți descoperi minunate produse care sunt ușor de preparat pentru a fi servite, nu consumă multă energie și nu necesită multă muncă.

Cea dintâi regulă nescrisă a gastronomiei spune: cartofii merg cu orice! Prăjit, umplut, ras, crocant, prăjit, canoe sau piure... cartoful iese întotdeauna câștigător în concursul de popularitate. Deci, dacă doriți o garnitură delicioasă, alegerea este foarte ușoară. Cartofii Aviko se prăjesc, pur și simplu, conform rețetei de pe ambalaj - și se servesc cu zâmbetul pe buze! Iată o soluție mult mai economică decât să începeți mereu totul de la zero.

La Aviko, ideea de "fast-food" se referă doar la prepararea simplă, dar conceptul este asociat cu o calitate excepțională. Preparaţi cu un înveliş fără gluten pentru a fi mai crocanţi, cartofii prăjiţi Aviko super crocanţi se menţin mai mult timp şi sunt obţinuţi din cele mai bune soiuri de cartofi. Produsul primește întotdeauna un înveliș deosebit în timpul pregătirii, pentru a rămâne crocant și cald pentru mai mult timp - perfect pentru livrare și pentru  takeaway, ceea ce vă va ajuta din nou să economisiți sume importante, dacă treceți temporar la această metodă mai economică în locul servirii la fața locului, care este mai costisitor de oferit pentru oaspeți. Nu trebuie să vă încălziți întregul restaurant pe timp de iarnă, ci puteți servi publicul flămând direct din căldura bucătăriei, unde se prepară delicioșii cartofi.

Reducerea cheltuielilor este însă doar una dintre modalitățile de creștere a profiturilor. Vorba ceea, nu trebuie (doar) să economisești bani, ci și să câștigi o mulțime de bani! Așa că ne putem gândi puțin și altfel, și anume, după principiul: "cea mai bună defensivă e ofensiva". Aplicând acest principiu la cazul nostru, modalitatea de a atrage mai mulți clienți este să vă actualizați constant oferta. Pentru a face acest lucru, merită să aruncați o privire și la rețetele Aviko: sunt mult mai simple decât ați putea crede (chiar si pentru simplul fapt că se bazează pe ingrediente gata făcute), dar asigură o calitate veritabilă de restaurant.

În sfârșit, cu Aviko, organizarea porțiilor și stabilirea prețului sunt mult facilitate, deoarece  știm exact gramajul porției în funcție de numărul de bucăți de produs aflate pe farfurie și putem calcula foarte simplu și transparent atât costurile, cât și profiturile.

Așadar, să sperăm că veți avea parte în continuare de cât mai puțin din prima categorie și de cât mai mult din a doua! Împreună, cu puțină planificare, vom trece cu succes și prin această iarnă, așa cum am rămas în picioare și după pandemie.