Cele mai delicioase gustări alături de bere – cu recomandarea Aviko

  • Cele Mai Delicioase 10 14

Cele mai delicioase gustări alături de bere – cu recomandarea Aviko

Afișat la 10/10/2022

Berea ne face poftă de gustări, iar gustările ne fac sete - așa se formează simbioza perfectă între bere și snacksurile ce se servesc în general alături de această băutură atât de populară. Dar ce gustări tentante să servim cu bere în loc de obișnuitele alune sărate sau chipsuri? Aviko oferă o gamă de gustări care pot fi oferite singure sau în combinație pentru a face berea și mai delicioasă. Iată cum să le folosiți pe acestea, dar și alte produse din paleta noastră, în meniul vostru. 

Berea are cel mai bun gust dacă este băută împreună cu prietenii, iar dacă se servește și o gustare la masă este și mai bine. Inelele de ceapă, gustările cu brânză crocante Philadelphia® și bucățile de cartofi cu usturoi și ierburi pot fi combinate cu un bol de sos pentru a crea un platou care oferă câte ceva pentru toată lumea. Gustările umplute cu cremă de brânză și jalapeno, buletele cu brânză Cheddar și chilli cu ardei jalapeno și snacksurile de brânză cu ardei roșu și sos jabanero pot adăuga arome interesante (dar și culori!) la o astfel de combinație. Brânza topită, fie că este moale sau picantă, este un favorit etern și un adevărat element de bază al meniului și în această formă.  

Desigur, puteți alege și în continuare cartofii prăjiți cunoscuți și consacrați. Produsul nostru emblematic, gama Super Crunch Premium vă stă la dispoziție și ca gustare de bere! În această gamă largă de dimensiuni - de la varianta cea mai groasă, de tip steakhouse, trecând prin cele de 18, 15, 9,5 și 7 mm, până la cea mai subțire, de 6 mm - veți găsi cu siguranță una care se potrivește cel mai bine cu imaginea restaurantului și cu gusturile clienților. Cartofii crocanți și gustoși din gama Super Crunch, produși, de asemenea, fără gluten, sunt perfecți ca atare sau ca garnitură de savurat în timpul vizionării unui meci de fotbal. În doar câteva minute, vă puteți răsfăța clienții cu cartofi prăjiți fierbinți și proaspeți!

Dacă sunteți în căutarea unei adevărate specialități pe lângă aroma tradițională a cartofilor, optați pentru cartofii dulci premium prăjiți! Cartofii dulci (sau batate), și ei foarte populari, sunt disponibili de la Aviko într-un pachet practic, cu un înveliș fără gluten, astfel încât să fie gata în cel mai scurt timp și să rămână crocanți pentru o perioadă lungă de timp. Puteți prepara sosuri grozave pentru a se potrivi cu cartofii dulci, cum ar fi maioneza cu arpagic, sau puteți opta și pentru arome mai dulci, deoarece și acestea se potrivesc excelent cu această legumă. Cu un astfel de mâncare în meniu, vă puteți diferenția cu ușurință de concurență, deoarece multe restaurante nu au recunoscut încă potențialul său. 

Semnul distinctiv al unei gustări bune alături de bere este că aceasta poate fi consumată foarte simplu, de preferință fără tacâmuri, și că este rapid și ușor de preparat. Acest lucru este valabil pentru toate ofertele de mai sus: ca toate produsele Aviko, gustările recomandate pentru bere pot fi gătite într-o singură etapă, în doar câteva minute, astfel încât să le puteți servi întotdeauna proaspete. Iar revoluția gustărilor înseamnă că ar trebui să le adăugați și în meniul de takeaway sau livrare: în zilele noastre, clienții comandă cu plăcere orice fel de mâncare la pachet, iar aceste idei pot fi o soluție excelentă pentru o petrecere la domiciliu.