Cartofii gratinați de la Aviko – perfecți pentru livrarea la domiciliu

  • Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend (1)
  • Aviko Gratin For Delivery Chilled Basic Gratin With Vegetables 1 Liggend
  • Aviko Gratin For Delivery Zoete Aardappelgratin Op De Huid Gebakken Rode Poon 1 Liggend

Cartofii gratinați de la Aviko – perfecți pentru livrarea la domiciliu

Afișat la 26/02/2021

Urbanizarea, comoditatea și digitalizarea sunt factori determinanți pentru schimbarea comportamentului de cumpărare și a stilului de viață al consumatorilor. Pandemia de Covid-19 a accelerat aceste tendințe și a ajutat la diversificarea ofertelor pentru serviciile de livrare la domiciliu și de comandă la pachet din unitățile de alimentație. A fost singura opțiune pentru susținerea afacerilor din alimentație în timpul perioadei de carantină. Pentru a vă ajuta să aveți un meniu pentru livrare care să iasă în evidență, să livrați clienților mâncare de calitate superioară și să le oferiți experiențe gastronimice speciale, cartofii gratinați de la Aviko reprezintă soluția perfectă pentru a profita la maximum de oportunitățile oferite de livrarea la domiciliu și comenzile la pachet.

5 motive pentru care aveți nevoie de cartofii gratinați în meniul pentru livrare / preparate la pachet

  1. Experiență gastronomică acasă. Un preparat clasic al gastronomiei franceze, o propunere ideală pentru adunările de prieteni în număr redus și soluția perfectă pentru livrare și preparate comandate la pachet. Calitatea cartofilor gratinați este cea mai bună de pe piață - și se datorează feliilor de cartofi proaspeți fierți, sosului cremos făcut din brânză Emmental, conținutului de smântână de 30%, dar și cantității generoase de sos pe care Aviko o adaugă în aceste produse. Combinația de ingrediente de calitate superioară și procesul de producție garantează menținerea formei cartofilor gratinați de la Aviko pentru mult timp.

  2. Rapiditatea preparării: cartofii gratinați de la Aviko necesită doar preparare timp de 15-22 minute în combisteamer / cuptor și sunt gata! Grație compoziției, cartofii gratinați proaspeți sau congelați rețin foarte bine căldura, temperatura fiind menținută timp de până la o oră după preparare.

  3. Controlul porțiilor și calcularea facilă a meniului: porțiile de cartofi gratinați sunt de 100 g.

  4. Soluție de încălzire a preparatului la domiciliu - cartofii gratinați de la Aviko pot face parte din meniul de tip "încălzește la domiciliu" sau din oferta pentru Paște, Crăciun, etc.

  5. Variație de gusturi - cu roșii și mozzarella, broccoli, spanac, brânză Emmental, ciuperci, bacon sau din cartofi dulci - nu strică să oferiți mai multe opțiuni.

 

Cartofi gratinați clasici congelați - baza perfectă pe care o puteți completa cu alte ingrediente, pentru a vă crea propria ofertă individuală. Cost ușor de calculat - fiecare porție are 100 g. Cartofii sunt gata în 22 de minute în combisteamer sau în 2 minute într-un cuptor de mare viteză.

 

Cartofi gratinați cu arome congelați - Diversele arome vă vor inspira să creați preparate noi. Control foarte bun al porțiilor, pentru a reduce risipa și pentru a scădea costurile din bucătărie - greutate stabilă per 100 g. Cartofi dulci gratinați - porții de 75 g. Sunt gata după 22 minute în combisteamer sau în 2 minute într-un cuptor de mare viteză.

 

Cartofi gratinați pentru tava gastronom - cu aspect "ca la mama acasă" - pot fi serviți ca rețetă tradițională sau le puteți adăuga propriile ingrediente, pentru mai multă varietate. Timpul de preparare - doar 15 minute în combisteamer!

 

Cartofi gratinați refrigerați - Produsul care este cel mai apropiat de cartofii gratinați proaspăt preparați în bucătăria dumneavoastră.

Broșură Cartofi gratinați pentru livrare

leaflet cover photo gratin leaflet.

Descărcați noua noastră broșură despre posibilitățile pentru livrare oferite de cartofii gratinați de la Aviko!