Salată verde cu gustări picante din porumb dulce, brânză de capră și ardei copt
Preparare: Gustările picante din porumb dulce se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Alunele se prăjesc într-o tigaie uscată până devin aurii și crocante. Porumbul baby și ardeii grași copți se taie felii. Brânza de capră se zdrobește sau se rupe bucăți. Salata se spală bine și se usucă.
-
Gustări picante din porumb dulce, 1
kg.
- mix de salată verde de primăvară, 5-6
pungă
- porumb baby marinat, 1-2
borcan
- ardei copt, marinat, 1-2 borcan
- brânză de capră, 400 g.
- mix de alune, 400 g.
- sare, piper, după gust
- ulei de măsline, 100 ml.
Servire: Pe o farfurie mare, montați o mână de salată, presărați
cu alune, bucăți de brânză, adăugați felii de ardei copt, porumb
baby și câteva gustări picante din porumb dulce. Se asezonează după
gust cu sare, piper și ulei de măsline.
Sfaturi de preparare: Puteți să folosiți brânză feta în loc de
brânză de oaie și să adăugați câteva felii de ardei iute pentru a
condimenta
preparatul.