Burger „Las Vegan” cu piept de pui, avocado, sos și salată colesaw
Preparare: Burgerii picanți cu porumb dulce se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Avocado-ul se decojește și se taie felii.
-
Burger picant cu porumb dulce, 1
kg.
- chifle pentru burgeri, 15 buc.
- piept de pui afumat, felii, 250-300
g.
- avocado, 6-7
buc.
- sos roșu, deja preparat, 300 ml.
- câteva frunze de salată verde, 1-2
pungă
- salată colesaw, deja pregătită, 200 g.
- sare și piper, după gust
Servire: Pregătiți un burger - puneți câteva felii de avocado pe
jumătate de chiflă, adăugați sos, o porție de burger, câteva frunze
de salată verde, sare și piper, 1-2 felii de piept de pui și salată
colesaw deasupra.
Sfaturi de preparare: Puteți să înlocuiți feliile de pui cu
bacon sau prosciutto și sosul cu sos picant de chili.