
Sos pentru nachos cu brânză Cheddar
Ingrediente
4 porții
- 600 g cartofi Grip ’n Dip de la Aviko
- o jumătate de ceapă roșie mică
- 200 g sos de roșii dulce sau picant, după preferințe (din conservă)
- 1 lingură de rondele de ardei Jalapeño (din conservă, scurse de apă)
- 50 g brânză Cheddar rasă
- 1 crenguță de coriandru
- vas termorezistent (ø 10 cm)
Produsul folosit
Mod de preparare
- Se preîncălzește cuptorul la temperatura de 200 °C. Ceapa se toacă foarte mărunt.
- Se pune sosul în vasul termorezistent. Se presară deasupra ceapa roșie, ardeiul și brânza.
- Se lasă totul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 8 minute, până când se topește brânza.
- Între timp, se prepară cartofii prăjiți în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
- Se taie coriandrul nu foarte mărunt și se presară peste sosul cu brânză Cheddar. Cartofii prăjiți se servesc împreună cu sosul.
Pont: Poți sfărâma câteva chipsuri de tortilla, pe care să le presari peste cartofii prăjiți în loc de sare.