
Sos de milioane
Ingrediente
4 porții
- 600 g cartofi Grip ’n Dip de la Aviko
- 2 linguri de fulgi de migdale
- 75 g fâșii de bacon
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 fir de ceapă verde
- 1 lingură de smântână
- 3 linguri de maioneză
- 50 g brânză Cheddar rasă
Produsul folosit
Mod de preparare
- Se încălzește o jumătate de lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Se prăjesc migdalele timp de 3 minute, până când devin aurii și crocante. Se pun apoi pe o farfurie.
- Se încălzește încă o jumătate de lingură de ulei de măsline în tigaie. Se călesc fâșiile de bacon timp de 4-5 minute, până când devin crocante.
- Se scot din tigaie și se lasă la scurs și răcit pe un prosop de hârtie.
- Ceapa verde se taie rondele subțiri.
- Se încorporează smântâna în maioneză. Se adaugă brânza, fâșiile de bacon, migdalele și ceapa verde și se amestecă ușor.
- Se condimentează cu sare și piper și se pune sosul de milioane într-un bol.
- Se prepară cartofii prăjiți în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj și se servesc împreună cu sosul.